Met 100% gastvrij aan het werk in de vrijetijdssector

Met 100% gastvrij aan het werk in de vrijetijdssector

Het Vechtdal in Overijssel heeft de ambitie om de meest gastvrije regio van Nederland te worden en staat aan de vooravond van het hoogseizoen. Om deze ambitie waar te kunnen maken zijn er veel mensen in verschillende functies nodig, want gastvrijheid is mensenwerk.

Djopzz is gevraagd om mensen te vinden die graag in deze mooie sector aan het werk willen. Wij zijn op zoek naar mensen die graag een loopbaan willen opstarten in de sector. Daarbij vinden wij opleiding of werkervaring veel minder belangrijk dan een gastvrij persoonlijkheid. Als jij deze hebt, vinden we een baan die past bij jouw wensen en ambities. Als het nodig is om jou een korte en praktische training te geven of misschien zelfs een opleiding te verzorgen, dan doen wij dat graag en kosteloos. Daarnaast hebben wij ook een leuke baan voor je als je op zoek bent naar bijvoorbeeld vakantiewerk.

In een interview met het magazine Zon Regio Zwolle vertelt Remco Sigger (Sales manager Djopzz) samen met Gerrit-Jan Hagendoorn (vakantiepark Beerze Bulten) over deze samenwerking. Lees hier het interview.

Wij hebben werk bij negentien toonaangevende werkgevers in het Vechtdal. Dit zijn uiteenlopende bedrijven, maar hebben één ding gemeen: de gast staat centraal.

Om jou zekerheid van baan en inkomen te geven, bieden we jou een jaarcontract aan met een minimale urengarantie van 20 uur per week. Als je minder uren wilt werken is dit overigens ook zeker bespreekbaar. Daarnaast zorgen wij voor opleiding en training als je graag een loopbaan in de vrijetijdssector wil.

In onderstaande video vertelt Kirsten Kos (Intercedent Djopzz) wat wij jou kunnen bieden.

Aanmelden 100% gastvrij

Wil jij je aanmelden bij 100% gastvrij en werken in het Vechtdal? Klik dan op deze link. 

Delen