Nieuws

Succesvol eerste Djopzz Café

Woensdag 28 juni zijn in de Djopzz Bar bij Zwolse theaters onze klanten en relaties bijgepraat over het nieuwe cao-akkoord voor uitzendkrachten en de aanstaande voorgenomen wetswijzigingen op de arbeidsmarkt. De presentatie werd gegeven door mr. Tom Profijt en mr. Vincent de Groot van Kienhuis Hoving

Wij kijken terug op een geslaagde middag waarbij tijdens een interactieve bijeenkomst uitleg is gegeven over het rapport van de commissie Borstlap, de (voorgenomen) wetswijzigingen die hieruit voorvloeien en de gevolgen die dit heeft voor onze relaties. 

De impact van het nieuwe cao akkoord voor Uitzendkrachten leverde veel interactie en vragen van de aanwezigen op. Uiteraard zijn deze allemaal beantwoord. Algemene conclusie is dat werken met flexwerkers ook in de toekomst nog kansen biedt, maar maatwerk steeds belangrijker wordt. Daarom is afgesproken dat Djopzz de deelnemers de komende tijd gaat bezoeken om te bespreken hoe we de samenwerking toekomstbestendig houden.

Al met al een erg informatieve middag, waar we samen met de aanwezigen de impact van deze ontwikkelingen goed aan bod hebben laten komen.

Kon je niet aanwezig zijn, maar wil je de presentatie wel graag ontvangen? 

Vraag hier de presentatie op


Save the date: eerste volgende Djopzz Café

Thema: Sociaal ondernemen: het nieuwe normaal?

Steeds meer bedrijven willen niet alleen commercieel bezig zijn en zoveel mogelijk winst maken, maar ook iets terugdoen voor mens en maatschappij: impact maken door maatschappelijke belangen te integreren in de bedrijfsvoering.

Maar weet jij al hoe jullie ervoor staan als bedrijf? Maken jullie impact en hoe meet je dat?

Tijdens het Djopzz Café op 5 oktober vertellen onze consultants Mariska Cubuk en Bianca Hofmeijer van Advizius, je alles over het meetinstrument Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) Ze leggen uit hoe jij de eerste stappen kunt zetten op deze prestatieladder en wat dit voor impact heeft op jouw organisatie.

Aanmelden  

Het Djopzz Café biedt een informele en inspirerende omgeving om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere professionals en experts over de ontwikkelingen en actualiteiten die spelen rondom de arbeidsmarkt. Het Djopzz Café vindt plaats in de Djopzz bar van Schouwburg Odeon.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.