Zoeken en Vinden

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Een flexpool van vakbekwaam personeel of uitbreiding van je flexibele schil? Wij weten wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerker. We hebben inzicht in talent en kennis van de arbeidsmarkt. Met deze kennis zijn we steeds weer in staat de perfecte match te maken tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Tijdens de zoektocht houden we rekening met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur

Wij zoeken

Ons team gaat voor jou op zoek naar de beste match. Hierbij zijn we creatief en maken we gebruik van ons netwerk. Tijdens het zoeken houden we contact, zodat jij altijd op de hoogte bent.

Wij vinden

Na een zorgvuldige procedure stellen wij onze kandidaat voor, passend bij jouw vacature en jouw bedrijf. Wij hebben een uitgebreide persoonlijke intake, zodat we zeker weten dat de kandidaat ‘Djopzz Excellent’ is.

Wij verlonen

Bij een match bepaal je zelf op welke manier jij de medewerker aan je bindt. Dat kan flexibel via uitzenden of detacheren, maar ook rechtstreeks bij jouw bedrijf in dienst. Jij kiest wat het beste past.

Met deze bedrijven werken wij al samen
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.