Djopzz Payroll

Jij de focus op je bedrijf, wij regelen de rest

Wet- en regelgeving rondom arbeid verandert sneller dan ooit. Tegelijkertijd nemen de verplichtingen, administratieve lasten en financiële risico’s voor werkgevers alleen maar toe.

Hoe ga je daar als ondernemer mee om? Payroll via Djopzz is hiervoor de oplossing. Zeker in een tijd waarin de wetten rondom het juridisch werkgeverschap steeds veranderen en de focus op je bedrijf steeds belangrijker wordt.

Waarom Payroll via Djopzz?
Djopzz Payroll voor de overheid

"Ontdek Djopzz Payroll voor de overheid: de slimme oplossing voor efficiënt personeelsbeheer."

Djopzz Payroll voor het onderwijs

Wij zijn al ruim 10 jaar actief in het onderwijs en begrijpen als geen ander het belang van goed werkgeverschap voor het onderwijs. Als payrollspecialst in het onderwijs denken we graag mee met onze klanten. 

Djopzz Payroll voor de Horeca

Als horeca ondernemer wil je snel op- en af kunnen schalen en dan wil je geen tijd besteden aan alle peronseels- en salarisadministratie. Dat doen wij graag en goed voor je

Djopzz Payroll voor het MKB

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent. Door medewerkers bij Djopzz op de payroll te zetten, weet je dat het goed geregeld is en hou je tijd over om te doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen.

Met deze bedrijven werken wij al samen
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.