Djopzz Member

Binnen Djopzz weten we als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een bepaalde rol in de maatschappij, werk zorgt voor ontwikkeling, werk heeft invloed op je financiële situatie en het bepaalt je sociale status.

Werk zorgt daarnaast ook voor verwachtingen, verplichtingen, emoties en fysieke en mentale inspanning. Het is net als met topsport. Want hoe geef je invulling aan je ambities, hoe verwerk je tegenslagen, wat is je rol in het team, hoe communiceer je met je collega’s, ga je samen de strijd aan of ben je meer een individualist?

Allemaal zaken die in topsport heel tastbaar zijn en tegelijk dagelijks aan de orde zijn in de maatschappelijke carrières van uitzendkrachten en bij relaties.

Djopzz Academy

Ontwikkelen zit in de genen van Djopzz en wordt dan ook een logische pijler onder het Djopzz Membership.

De Djopzz academie is een opleidingsportaal dat jou faciliteert en stimuleert om individueel of in groepsverband, online of klassikaal laat werken aan je loopbaan.

Je kan je kwalificeren voor je huidige werk of je ontwikkelen binnen een ander vakgebied. Met de Djopzz academie zijn er meerdere mogelijkheden om te werken aan jouw toekomst.

Djopzz Partnerships
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.