Senior Djopzz

Wil je graag óók na je AOW aan het werk zijn en kun je hulp gebruiken bij het zoeken naar een baan die bij je past? Wij helpen je hier graag bij. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je altijd de beschikking over jouw eigen Djopzz contactpersoon. Zo leren wij elkaar goed kennen en weten we altijd wat jouw wensen zijn. Met jouw wensen en ambities gaan wij een leuke baan voor je zoeken.

Profiteer van jouw ervaring

Onze relaties zijn op zoek naar medewerkers met ervaring die ervoor kiezen om na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd door te werken. Dit geeft ons mogelijkheid om snel voor jou een leuke baan te vinden. En als we deze niet direct vinden, gaan we voor jou op zoek. Of je nu een volledige werkweek wilt werken of ervoor kiest om wat extra vrije tijd te hebben, samen met jouw vaste contactpersoon gaan wij op zoek naar de perfect match.

Wij zoeken & vinden

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Een flexpool van vakbekwaam personeel of uitbreiding van je flexibele schil? Wij weten wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerker. We hebben inzicht in talent en kennis van de arbeidsmarkt. Met deze kennis zijn we steeds weer in staat de perfecte match te maken tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Tijdens de zoektocht houden we rekening met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.