Werkgevers

Wij zoeken en vinden.

Wij zorgen voor groei en ontwikkeling van mensen en bedrijven.

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Een flexpool van vakbekwaam personeel of uitbreiding van je flexibele schil? Wij weten wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerker. We hebben inzicht in talent en kennis van de arbeidsmarkt. Met deze kennis zijn we steeds weer in staat een uitstekende match te maken tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Tijdens de zoektocht houden we rekening met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Waarom werken via Djopzz?
Altijd een baanvoorstel
Gewoon lekker werken of carrière maken
Persoonlijke adviseur
Direct pensioenopbouw en altijd op tijd je salaris
Extra's met Djopzz-member
Zoeken en vinden

Kan je niet het geschikte personeel vinden? Bij Djopzz zijn wij altijd op zoek naar de juiste match. Wij helpen bedrijven met het vormgeven van hun behoefte aan personeel. In ons netwerk werven wij kandidaten die bij het bedrijf en de functie passen. Wij zoeken naar de perfecte match tussen mens en baan. 

Meer informatie? Klik op onderstaande knop:

Payrolling
Djopzz Flex

Heb je tijdelijk extra personeel nodig vanwege ziekte, verlof of tijdens piekmomenten. Met Djopzz Flex kan jij je bezighouden met ondernemen en wij zorgen ervoor dat er altijd personeel voor je beschikbaar is. Wij hebben de mensen in dienst, ze werken voor jou. 

Met deze bedrijven werken wij al samen
Klantverhalen Toon meer klantverhalen