Werkgevers

Wij organiseren de perfecte match tussen mens en baan.

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Een flexpool van vakbekwaam personeel of uitbreiding van je flexibele schil? Wij weten wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerker. We hebben inzicht in talent en kennis van de arbeidsmarkt. Met deze kennis zijn we steeds weer in staat een uitstekende match te maken tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Tijdens de zoektocht houden we rekening met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact met ons op.

Djopzz zoeken en vinden

Kan je niet het geschikte personeel vinden? Bij Djopzz zijn wij altijd op zoek naar de juiste match. Wij helpen bedrijven met het vormgeven van hun behoefte aan personeel. In ons netwerk werven wij kandidaten die bij het bedrijf en de functie passen. Wij zoeken naar de perfecte match tussen jouw bedrijf en de kendidaat. 

Djopzz Participatie

Steeds meer werkgevers willen mensen met een arbeidsbeperking een kans geven. Djopzz Participatie helpt daarbij met detachering op maat. Met onze specifieke ervaring zijn wij als geen ander in staat u de mensen te leveren die passen in uw bedrijf.

Djopzz Payroll

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent. Door medewerkers bij Djopzz op de payroll te zetten, weet je dat het goed geregeld is en hou je tijd over om te doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen.

Met deze bedrijven werken wij al samen
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.