Werkgevers

Djopzz is gespecialiseerd in mens en loopbaan. Als verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer helpen wij onze klanten de tijdelijke inzet van arbeidskrachten te regisseren met als uiteindelijke doel samen optimale flexibiliteit van mens en werk te realiseren.

 

In onze ogen betekent dit meer dan alleen tijdelijke capaciteit invullen. Djopzz creëert banen. Wij werken samen met onze opdrachtgevers aan oplossingen die voor hun organisatie toekomstbestendig zijn.

Acuut personeelstekort lossen we eerst samen op. Wij dagen klanten uit op een andere manier naar hun flexibele schil te kijken met als resultaat dat zij niet alleen talent kweken, maar talent ook aan zich weten te binden.

Onze expertise, aangevuld met een gezonde dosis betrokkenheid en empathisch vermogen, zorgt ervoor dat werkgevers het talent vinden dat zij zoeken. Werknemers vertrouwen op onze expertise om een baan te vinden die past. Als de perfecte match niet direct voorhanden is, zoeken wij naar oplossingen die je niet meteen verwacht.

Djopzz voelt zich oprecht maatschappelijk betrokken en maakt zich er hard voor om ook starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een reële kans op werkervaring te bieden.

 

Djopzz richt zicht primair op de volgende doelgroepen en branches:

 

Onderwijs
Schoonmaak
Studenten
‚ÄčWerkgelegenheidstrajecten

 

Kernwaarden: inventief - oprecht - empathisch