Djopzz Participatie

Zorgt dat Participatie werkt

De consulenten van Djopzz Participatie hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar bedrijven. In samenwerking met diverse re-integratiepartners, kunnen kandidaten zich ontwikkelen en worden zij getraind voordat zij worden voorgesteld bij de werkgever. Wij hebben aandacht voor de belangen van de medewerker en het bedrijf.

Detacheren

Djopzz Participatie helpt met detachering op maat. Met onze specifieke ervaring zijn wij als geen ander in staat de mensen te leveren die passen in jouw bedrijf, inclusief deskundige begeleiding bij de vraagstukken die het werken met deze doelgroep met zich kan meebrengen. De meerwaarde van Djopzz Participatie als detacheerder zit voor een belangrijk deel in het begeleiden van mensen op de werkvloer, met oog voor de belangen van de ondernemer.

Werving en Selectie

Op zoek naar nieuwe medewerkers? Een flexpool van vakbekwaam personeel of uitbreiding van je flexibele schil? Wij weten wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerker. We hebben inzicht in talent en kennis van de arbeidsmarkt. Met deze kennis zijn we steeds weer in staat een uitstekende match te maken tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Tijdens de zoektocht houden we rekening met jouw wensen, ambities en de bedrijfscultuur.

Djopzz Payroll

Payroll betekent dat je als werkgever zelf personeel werft, selecteert en begeleidt, maar de risico’s en juridische verplichtingen van het werkgeverschap uitbesteedt. Met andere woorden: jouw personeel staat bij Djopzz onder contract en wij regelen alle administratieve, financiële en juridische zaken van jouw medewerkers. 

Met deze bedrijven werken wij al samen
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.