Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Djopzz en Keolis slaan opnieuw de handen ineen

Al sinds 2019 helpt Djopzz Keolis met de invulling van hun Social Return on Investment (SROI) doelstellingen. SROI is een aanpak die tot doel heeft om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Nieuw minimumloon per 1 juli 2023

In januari 2023 is het minimumloon omhoog gegaan met 10%. In juli 2023 zal het wettelijk minimumloon (WML) nogmaals stijgen met 3,13%. Wat dit exact inhoudt, lees je hieronder

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal derde van Nederland!

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal heeft het seizoen afgesloten met een knappe derde plek in de kampioenspoule van de Eredivisie volleybal. Helaas kwamen de dames, met onze Djopzz collega’s Susan Schut en Lara Hendricks, niet in de finale om het landskampioenschap terecht. Maar dat doet niets af aan deze goede prestatie.

Vernieuwde samenwerking tussen Landstede Hammers en Djopzz

Zondag 2 april jl. tijdens de wedstrijd van de Landstede Hammers tegen HUBO Limburg United is in de rust de vernieuwde samenwerking tussen de Landstede Hammers en Djopzz ondertekend. Wij zijn als partner reeds lange tijd betrokken bij de Landstede Hammers en geloven in de verbindende kracht van (top)sport.

CAO akkoord uitzendkrachten

Onderhandelingsresultaat FNV/CNV Vakmensen/De Unie en ABU/NBBU voor de CAO 2023

Er is een akkoord bereikt voor de nieuwe CAO Uitzendkrachten. Met de afspraken wordt verdere invulling gegeven aan goed geregeld uitzenden. Deze nieuwe cao heeft een looptijd van 2 januari 2023 tot 1 januari 2024. 

Djopzz Bar onthuld bij Schouwburg Odeon

Als hoofdpartner van de Zwolse theaters steunen wij cultuur in Zwolle. De komende 3 jaar is Djopzz naamgever van de Bovenbar in Schouwburg Odeon. Djopzz draagt cultuur en maatschappij een warm hart toe. Als sponsor van de Zwolse theaters hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan verbinding, maatschappelijke betrokkenheid en educatie.

Interview met Eric Krabbe in Regiolokaal

"Continu op zoek naar die balans tussen ontspanning, inspanning en ontwikkeling" 

- Eric Krabbe | Directeur Djopzz - 

Met 100% gastvrij aan het werk in de vrijetijdssector

Het hoogseizoen staat voor de deur voor negentien werkgevers uit de vrijetijdseconomie in de regio Vechtdal en personeel is schaars. Djopzz gaat de werkgevers nu bedienen in het vinden van personeel.