Nieuws

Bekijk hieronder het laatste nieuws.

Versterking van het Directieteam van Djopzz Groep

Met trots kondigen wij aan dat Arjan Elst per 1 mei a.s. Djopzz Groep komt versterken. Met de toevoeging van Arjan aan ons directieteam zet Djopzz Groep een volgende stap in haar streven om haar dienstverlening te verbeteren en haar positie in de sector te versterken. 

Djopzz Groep ontvangt het PSO 30+ certificaat

Wij zijn blij te kunnen vertellen dat het PSO30+ certificaat voor Djopzz Groep opnieuw is verlengd tot 1 februari 2026. Het certificaat is geldig voor alle bedrijfsonderdelen: Djopzz, Advizius en At.groep! 

Wij gaan verhuizen

Met trots kondigen  wij onze verhuizing aan naar een nieuw pand dat zowel de behoefte aan hybride werken als onze  toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt. Wij gaan verhuizen omdat ons huidige oude pand niet langer voldeed aan onze  groeiende eisen van een moderne, duurzame werkplek

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal in Bekerfinale

Op 2e Paasdag speelde Djopzz VC Zwolle Topvolleybal voor het eerst in de geschiedenis de finale van de Nationale Beker. Wat een gave sfeer in de uitverkochte Maasspoort in Den Bosch waar meer dan 2500 fanatieke supporters zich verzamelden om beide teams aan te moedigen. De tegenstander was met Apollo 8 geen onbekende aangezien wij de afgelopen twee jaar ook sponsor waren van de dames uit Borne.

Onderdeel van de Djopzz Groep.

Een goed begin van het nieuwe jaar! Djopzz breidt haar dienstverlening uit met de overname van at.groep. Advizius is al sinds een paar jaar onderdeel van Djopzz en vanaf 2024 is All-Inclusion onderdeel van Advizius. Hiermee ondersteunen wij (nog) beter de perfecte match tussen mens en baan.
Naast het zoeken, vinden en verlonen, breiden wij nu onze expertise uit met advies, verzuim- en loopbaanbegeleiding, participatie en mobiliteit.

Waar vriendschap en verrassingen samenkomen!

Het is zover, we hebben samen afgeteld tot eerste Kerstdag, met elke dag een andere verrassing voor jou! Via deze weg willen wij afsluiten met een feestelijke toost op de prachtige vriendschappen en waardevolle samenwerkingen binnen ons prachtige (Zwolse) netwerk. Op naar een inspirerend nieuw jaar, vol cultuur, perfecte matches en boeiende verbindingen. 

Djopzz verlengt contract met Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Tijdens de eerste Europese wedstrijd van van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal tegen het Griekse Panathinaikos heeft directeur van Djopzz, Eric Krabbe, voorafgaand aan de wedstrijd het contract met Djopzz VC Zwolle Topvolleybal officieel verlengd.

Loonstijging voor schoonmakers, openbaar vervoer en onderwijs

25 oktober 2023

De lonen voor schoonmakers, medewerkers in het openbaar vervoer en onderwijs gaan per 1 november omhoog. Dit is het resultaat van onderhandelingen tussen vakbonden en werkgevers.

Uitzendbureau Djopzz zet zich in voor inclusiviteit tijdens de Singelloop Enschede

Enschede, 10 september – Djopzz was de afgelopen jaren als sponsor van de bedrijvenloop al verbonden aan de Singelloop Enschede. Vanaf dit jaar heeft Djopzz met trots een nieuwe rol op zich genomen en fungeert het als maatschappelijk partner van dit bijzondere evenement.

Djopzz en Advizius hoofdsponsor bij Business event Profronde Almelo

Op vrijdag 25 augustus waren Djopzz en Advizius (onderdeel van Djopzz) hoofdsponsor van het Business event bij de Profronde Almelo. Het evenement stond in het teken van sportiviteit en netwerken waarbij wij iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd willen bedanken voor zijn of haar inzet. 

Djopzz wint samen met Deltacare aanbesteding bij Deltion College!

In januari van dit jaar nodigde het Deltion College Djopzz uit voor een marktconsultatie. Als deskundige op het gebied van inclusief werkgeverschap en als PSO30+ uitzendorganisatie, deelden wij onze kennis en ideeën over hoe 10 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag konden gaan op de locaties van Deltion via Balanz facilitair. Door de omvang van de opdracht moest Deltion een Europese aanbesteding uitschrijven en ook Djopzz heeft hier aan meegedaan. Met succes! 

Zoeken en vinden voor een internationale tweewielerspecialist uit Zwolle

Kruitbosch is al meer dan 60 jaar een toonaangevende internationale tweewielerspecialist. Ze geloven, net als Djopzz, in het aangaan van langdurige relaties en streven ernaar om een goede werkgever te zijn. In ruil daarvoor verwachten ze wel iets van hun medewerkers. Bij Kruitbosch draait alles om intrinsieke motivatie. Want daarmee kom je echt verder.

Samenwerkende bedrijven organiseren wielerevent in Zwolle

Op donderdag 6 juli vond er een geweldig wielerevent plaats in Zwolle, dankzij de samenwerking tussen Djopzz, Veldhuis Advies, Mateboer Groep, Baker Tilly en Zwolse theaters. Sportieve deelnemers uit diverse bedrijven kwamen samen voor een middag vol fietsplezier en netwerken in en rondom Zwolle.

Succesvol eerste Djopzz Café

Woensdag 28 juni zijn in de Djopzz Bar bij Zwolse theaters onze klanten en relaties bijgepraat over het nieuwe cao-akkoord voor uitzendkrachten en de aanstaande voorgenomen wetswijzigingen op de arbeidsmarkt. De presentatie werd gegeven door mr. Tom Profijt en mr. Vincent de Groot van Kienhuis Hoving

Djopzz organiseert het Djopzz Café

Op woensdag 28 juni vindt het Djopzz Café plaats in de Djopzz Bar bij Schouwburg Odeon in Zwolle. Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen met Tom Profijt en Vincent de Groot, advocaten arbeidsrecht bij Kienhuis Hoving, in op de nieuwe cao voor uitzendkrachten en de wetsvoorstellen die zijn gedaan voor het verbeteren van de arbeidsmarkt. 

Djopzz en Keolis slaan opnieuw de handen ineen

Al sinds 2019 helpt Djopzz Keolis met de invulling van hun Social Return on Investment (SROI) doelstellingen. SROI is een aanpak die tot doel heeft om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Nieuw minimumloon per 1 juli 2023 en verhoging cao-beloning allocatiegroep

In januari 2023 is het minimumloon omhoog gegaan met 10%. In juli 2023 zal het wettelijk minimumloon (WML) nogmaals stijgen met 3,13%.  Daarnaast is er een verhoging van de cao-beloning allocatiegroep. Wat dit exact inhoudt, lees je hieronder

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal derde van Nederland!

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal heeft het seizoen afgesloten met een knappe derde plek in de kampioenspoule van de Eredivisie volleybal. Helaas kwamen de dames, met onze Djopzz collega’s Susan Schut en Lara Hendricks, niet in de finale om het landskampioenschap terecht. Maar dat doet niets af aan deze goede prestatie.

Vernieuwde samenwerking tussen Landstede Hammers en Djopzz

Zondag 2 april jl. tijdens de wedstrijd van de Landstede Hammers tegen HUBO Limburg United is in de rust de vernieuwde samenwerking tussen de Landstede Hammers en Djopzz ondertekend. Wij zijn als partner reeds lange tijd betrokken bij de Landstede Hammers en geloven in de verbindende kracht van (top)sport.

CAO akkoord uitzendkrachten

Onderhandelingsresultaat FNV/CNV Vakmensen/De Unie en ABU/NBBU voor de CAO 2023

Er is een akkoord bereikt voor de nieuwe CAO Uitzendkrachten. Met de afspraken wordt verdere invulling gegeven aan goed geregeld uitzenden. Deze nieuwe cao heeft een looptijd van 2 januari 2023 tot 1 januari 2024. 

Djopzz Bar onthuld bij Schouwburg Odeon

Als hoofdpartner van de Zwolse theaters steunen wij cultuur in Zwolle. De komende 3 jaar is Djopzz naamgever van de Bovenbar in Schouwburg Odeon. Djopzz draagt cultuur en maatschappij een warm hart toe. Als sponsor van de Zwolse theaters hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan verbinding, maatschappelijke betrokkenheid en educatie.

Interview met Eric Krabbe in Regiolokaal

"Continu op zoek naar die balans tussen ontspanning, inspanning en ontwikkeling" 

- Eric Krabbe | Directeur Djopzz - 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.