Nieuws

Djopzz verlengt contract met Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

Tijdens de eerste Europese wedstrijd van van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal tegen het Griekse Panathinaikos heeft directeur van Djopzz, Eric Krabbe, voorafgaand aan de wedstrijd het contract met Djopzz VC Zwolle Topvolleybal officieel verlengd.

Helaas kwam er aan het Europese avontuur van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal een einde door een 1-3 nederlaag tegen de Griekse kampioen van afgelopen jaar, maar dat doet niets af aan de geweldige avond en de topprestatie van de dames in het Landstede Sportcentrum. In het Sportcentrum heerste een fantastische sfeer waardoor Djopzz VC Zwolle Topvolleybal op het hoogste niveau heeft kunnen laten zien wat zij kunnen betekenen voor de regio. Wij zijn dan ook trots om te melden dat we ons contract met Djopzz VC Zwolle Topvolleybal met een jaar hebben verlengd. 

Topsport is meer dan alleen winnen en verliezen; het draait om passie, toewijding en teamwork. En dat is precies waarom wij hebben besloten om door te gaan met onze steun aan dit geweldige team. We begrijpen dat sport niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook mentaal en emotioneel.

Met deze contractverlenging onderstreept Djopzz hun toewijding aan de ontwikkeling van talentvolle spelers. Daarnaast geloven wij in de verbinding en kracht van topsport. Topsporters dienen als inspirerende bron van doorzettingsvermogen, persoonlijke groei en samenwerking, iets wat in de 'gewone' maatschappij natuurlijk ook van toepassing is. 

Eric Krabbe: "Je moet ervoor zorgen dat beide partijen blijven groeien en elkaar blijven ondersteunen. En in dit geval lijkt het erop dat Djopzz en Djopzz VC Zwolle Topvolleybal perfect bij elkaar passen. We hopen dan ook dat de dames van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal anderen kunnen blijven inspireren en motiveren, binnen de sport, maar ook daarbuiten."

Namens het bestuur van Djopzz VC Zwolle Topvolleybal: "Samen met Djopzz hebben we een prachtige balans tussen sportieve ambitie en maatschappelijke betrokkenheid. Djopzz is meer dan een naam in de regio; het is een symbool van kansen en toewijding. Hier worden niet alleen talenten gevoed, maar ook de toekomst van sporters verrijkt en hun maatschappelijke carrières ondersteund. Djopzz begrijpt dat sporters meer zijn dan alleen hun prestaties op het veld. Susan, Yara en Lara zijn spelende bewijzen van hoe Djopzz naast het sportieve succes, een podium biedt voor persoonlijke groei. Al jarenlang is Djopzz aan ons verbonden als partner en daar zijn wij hartstikke blij mee."

Wij geloven als Djopzz zijnde in de verbinding en kracht van topsport.