Djopzz participatie

Wil je graag aan het werk en kun je hulp gebruiken bij het zoeken naar een baan die bij je past? Wij helpen je hier graag bij, want wij geloven dat iedereen die wil werken kan werken. Wij denken niet in beperkingen, maar juist in mogelijkheden. Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je altijd de  jouw eigen Djopzz contactpersoon. Samen zoeken we een baan die bij jouw talenten past. Wij helpen je niet alleen aan een leuke baan, maar begeleiden jou ook als je eenmaal aan het werk bent.

Het beste voor jou

Ons uitgebreide netwerk van werkgevers geeft ons de mogelijkheid om snel voor jou de pefecte match te maken. En als we deze niet direct vinden, gaan we op zoek. Ook bieden we jou de kan jezelf verder te ontwikkelen. Samen met jouw (vaste) contactpersoon heb je de mogelijkheid om jouw loopbaan te plannen. Hierbij zorgen wij voor de coaching, begeleiding op de werkvloer en kan je via ons een opleiding volgen. Samen gaan we op zoek naar wat het best voor jou is.

Waarom Djopzz?
Wij zoeken

Ons team gaat voor jou op zoek naar de perfecte match. Hierbij zijn we creatief en maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk. Tijdens het zoeken houden we contact, zodat je altijd op de hoogte bent.

 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.