Djopzz voor AOW'ers

Als ervaren specialist op de arbeidsmarkt verbindt Senior Djopzz mens en werk. Wij vervullen jouw vacatures zodat jij kunt blijven focussen op jouw dagelijkse werkzaamheden. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waar onze klanten verspreid over Nederland gebruik van maken.
Wij zijn gespecialiseerd in het Zoeken & Vinden van medewerkers ongeacht in welke fase van hun carrière ze zich bevinden, dus ook als het gaat om AOW’ers die willen doorwerken na hun pensioen.

Al meer dan tien jaar slagen wij erin onze relaties het juiste personeel aan te bieden. Wij zoeken en vinden mensen die hun carrière nog aan het opbouwen zijn, ook mensen die wat meer werkervaring hebben, en we zoeken en vinden gemotiveerde AOW’ers die nog graag een aantal dagen per week met plezier aan het werk willen. Mensen, met én ervaring én de juiste motivatie, die hun loopbaan nog een vervolg willen geven. Zo profiteer je maximaal van hun kennis en ervaring.

“Na mijn AOW wilde ik graag doorwerken.”

Djopzz heeft me hierbij goed en snel aan een leuke baan geholpen. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.