Nieuws

Djopzz en Keolis slaan opnieuw de handen ineen

Al sinds 2019 helpt Djopzz Keolis met de invulling van hun Social Return on Investment (SROI) doelstellingen. SROI is een aanpak die tot doel heeft om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen die een grotere afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Met trots kunnen we mededelen dat we dankzij de samenwerking met Jeannet Bijker van de gemeente Amersfoort een nieuwe groep gemotiveerde medewerkers hebben kunnen verwelkomen. Deze medewerkers hebben een jaarcontract getekend en zijn dagelijks te vinden op de standplaats in Amersfoort. Ze zetten zich met toewijding in om zowel de buschauffeurs als de reizigers te laten genieten van een schone en comfortabele reis.

Samen met Keolis streven we naar duurzame plaatsingen en zorgen we dat de medewerkers niet meer afhankelijk zijn van een uitkering. Het doel is dat zij zichzelf kunnen voorzien van levensonderhoud en dat ze zich verder kunnen ontwikkelen en actief deelnemen op de arbeidsmarkt.

De resultaten van deze aanpak liegen er niet om, want in de afgelopen jaren hebben we maar liefst 38 medewerkers op een duurzame manier kunnen plaatsen. Dit is een bevestiging dat onze formule werkt en dat we een positieve impact kunnen hebben op het leven van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

We willen graag onze waardering uitspreken voor de inzet van onze fantastische medewerkers. We kijken vol enthousiasme naar de toekomst en streven ernaar om nog meer mensen kansen te bieden en hen te ondersteunen bij het realiseren van een betere toekomst. Samen met Keolis blijven we ons inzetten voor sociale verantwoordelijkheid en het creëren van waardevolle werkgelegenheid voor iedereen.

In de afgelopen jaren hebben we maar liefst 38 medewerkers geplaatst

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.