Nieuws

Uitzendbureau Djopzz zet zich in voor inclusiviteit tijdens de Singelloop Enschede

Enschede, 10 september – Djopzz was de afgelopen jaren als sponsor van de bedrijvenloop al verbonden aan de Singelloop Enschede. Vanaf dit jaar heeft Djopzz met trots een nieuwe rol op zich genomen en fungeert het als maatschappelijk partner van dit bijzondere evenement.

Het voornaamste doel van Djopzz is om mensen met een afstand tot deelname aan de Singelloop de kans te bieden om toch actief deel te nemen aan dit sportieve festijn. Ook als uitzendorganisatie zet Djopzz zich in voor inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen. Het ondersteunen van deze Frame Runners tijdens dit sportieve event was een mooie praktische actie om deze waarden in de praktijk te brengen.

Joep Dikmans Unit Manager van Djopzz, deelde zijn enthousiasme: "De Singelloop staat bekend als een laagdrempelig en toegankelijk evenement. Wij hebben er altijd naar gestreefd om ons steentje bij te dragen aan dit prachtige initiatief. Samen hebben we gewerkt aan het creëren van een inclusieve maatschappij en een evenement waar iedereen zich welkom voelt. Dit jaar hebben we ons specifiek verbonden aan de Framerunners. Het is prachtig om te zien hoe we op deze wijze mensen die normaal gesproken geen vanzelfsprekende toegang hebben tot hardlopen, de mogelijkheid kunnen bieden om deel te nemen aan de Singelloop."

In samenwerking met Frame Runners Oet Twente neemt dit jaar voor de tweede keer een groep frame runners deel aan de Singelloop. Frame running is een sport die mensen met een lichamelijke handicap in staat stelt om op een actieve en participatieve manier te genieten van hardlopen. Door hen te begeleiden tijdens de Singelloop, biedt Djopzz extra ondersteuning en moedigt het iedereen aan om deel te nemen aan sportevenementen.

De Frame Runners stonden aan de start van de Singelloop, zowel de 8 km als de Kidsrun van 850 meter. Djopzz versterkte zijn maatschappelijke betrokkenheid door zich als partner te verbinden aan deze race. De Singelloop Enschede was verheugd om Djopzz te verwelkomen in zijn nieuwe rol als maatschappelijk partner en kijkt terug op de positieve impact die deze samenwerking had op de inclusiviteit van het evenement. Djopzz is daarnaast trots op haar betrokkenheid bij de Singelloop en zal zich blijven inzetten voor het bevorderen van inclusiviteit binnen sportevenementen.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.