Nieuws

Djopzz wint samen met Deltacare aanbesteding bij Deltion College!

In januari van dit jaar nodigde het Deltion College Djopzz uit voor een marktconsultatie. Als deskundige op het gebied van inclusief werkgeverschap en als PSO30+ uitzendorganisatie, deelden wij onze kennis en ideeën over hoe 10 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag konden gaan op de locaties van Deltion via Balanz facilitair. Door de omvang van de opdracht moest Deltion een Europese aanbesteding uitschrijven en ook Djopzz heeft hier aan meegedaan. Met succes! 

Voor dit vraagstuk zochten wij actief naar een schoonmaakpartner die onze waarden van inclusiviteit en duurzaamheid deelt. In Deltacare, onderdeel van Novon schoonmaakdiensten, vonden we een bedrijf dat net als wij PSO 30+ gecertificeerd is. Beide organisaties delen de visie dat medewerkers met een arbeidsbeperking de mogelijkheid moeten krijgen om hun talenten te ontwikkelen. De kern van ons plan lag in het versterken van de arbeidsmarktpositie van medewerkers door hun talenten te ontwikkelen. We kijken verder dan alleen hun huidige werk en taken, want wie meer kan, verdient ook de kans om door te groeien. Dit doen we door middel van loopbaangesprekken, praktijkleren, cursussen en trainingen.

Eind april ontvingen wij het fantastische nieuws dat Deltacare samen met Djopzz als beste beoordeeld was en dat we ook daadwerkelijk aan de slag mochten met de uitvoering van het plan. Geweldig om samen te mogen werken met deze prachtige vooruitstrevende organisatie. Nu de schoolvakantie is begonnen en het heel erg rustig is in de gangen van Deltion, blijft een deel van onze medewerkers hard werken om ervoor te zorgen dat de leerlingen en het personeel in september weer terugkomen in een fijne schone school.

We zijn ontzettend trots op deze mooie samenwerking tussen Djopzz, Deltacare en het Deltion College. Met elkaar zetten we ons in voor inclusiviteit en duurzaamheid, en werken we aan de ontwikkeling van talenten van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen sterker voor een inclusieve toekomst!

Samen sterk voor een inclusieve toekomst!

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.