Nieuws

Zoeken en vinden voor een internationale tweewielerspecialist uit Zwolle

Kruitbosch is al meer dan 60 jaar een toonaangevende internationale tweewielerspecialist. Ze geloven, net als Djopzz, in het aangaan van langdurige relaties en streven ernaar om een goede werkgever te zijn. In ruil daarvoor verwachten ze wel iets van hun medewerkers. Bij Kruitbosch draait alles om intrinsieke motivatie. Want daarmee kom je echt verder.

Het familiebedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland en levert niet alleen duizenden fietsonderdelen en -accessoires, maar biedt ook advies op het gebied van communicatie- en promotiemiddelen. Bovendien ondersteunt Kruitbosch winkeliers bij de inrichting van hun winkels, zowel offline als online. Wat Kruitbosch onderscheidt, is hun betrokkenheid bij hun medewerkers en leveranciers.

Hans Lindeboom is logistiek coördinator fysieke processen bij Kruitbosch. Hij speelt een belangrijke rol in het begeleiden van de werknemers op de werkvloer, met name op het gebied van verzuim, werving en selectie. Naast werving via interne kanalen heeft Hans ook contact met uitzendbureaus. Sinds maart 2022 wordt er ook samengewerkt met Djopzz. Ondanks dat de samenwerking nog in een ‘pril stadium’ is, vertelt Hans dat hij erg tevreden is over de kwaliteit van de kandidaten die Djopzz levert en de flexibele insteek als het gaat om verzuim. Dat is voor Kruitbosch goud waard. De samenwerking tussen Kruitbosch en Djopzz op dit vlak blijkt een succesformule te zijn. En dát heeft natuurlijk niet alleen te maken met het leveren van kwaliteit. Net als Kruitbosch gaat Djopzz ook voor een langdurige relatie met haar klanten en betrokkenheid is bij beide organisaties een belangrijke waarde. “Met Roos Blomenkamp, salesmanager van Djopzz, heb ik een goed contact. Roos reageert altijd snel op vragen en is altijd bereid om ons te helpen. Dat is heel fijn als je snel moet schakelen,” vertelt Hans.

Betrokken, normaal en oplossingsgericht

Roos werkt inmiddels vijf jaar bij Djopzz en doet dat met veel plezier: “Wij werken altijd van onze kernwaarden: betrokken, normaal en oplossingsgericht handelen. Dit nemen wij bij al onze klanten mee en daardoor zijn wij in staat om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten. Wij zijn ontzettend blij met opdrachtgevers als Kruitbosch. Het is ten eerste een prachtig (Zwols) bedrijf maar ook vanuit de basis zijn er veel overeenkomsten hoe wij denken en dat maakt met elkaar werken makkelijker. Het zorgt voor begrip ook op het moment dat er geschakeld moet worden.” Hans vult aan: “Dit niveau van betrokkenheid is iets wat we zeer waarderen in een samenwerkingspartner. In ons bedrijf kan het soms voorkomen dat medewerkers door ziekte of andere redenen tijdelijk niet kunnen werken. Djopzz begrijpt dit en speelt hier proactief op in.” “Samen nog beter worden, daar gaat het om”, vertelt Roos.

Djopzz denkt mee op de werkvloer

Djopzz luistert graag naar de behoeften en wensen als klant en wil graag aan alle verwachtingen voldoen. Daar hoort ook een bezoekje bij op de werkvloer bij de opdrachtgever. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar het zorgt er ook voor dat je met elkaar goed kunt zien waar de behoeftes liggen en wat er allemaal speelt. Zo leer je elkaar nog beter kennen en til je de samenwerking naar een hoger niveau. Pas geleden hebben Hans en zijn collega's weer een gesprek gehad met Djopzz op de werkvloer. Dit zorgt ervoor dat ze de sfeer blijven proeven en beter kunnen aangeven wat ze verwachten en belangrijk vinden. Deze open communicatie zorgt voor een nog betere samenwerking tussen beide partijen. “En dat is ons gezamenlijke doel. Betrokken zijn naar elkaar en onze mensen,” aldus Hans.

Roos helpt jou graag met het vinden van geschikte logistieke medewerkers.

Neem contact op

De betrokkenheid is iets wat we zeer waarderen in een samenwerking.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.