Nieuws

Vernieuwde samenwerking tussen Landstede Hammers en Djopzz

Zondag 2 april jl. tijdens de wedstrijd van de Landstede Hammers tegen HUBO Limburg United is in de rust de vernieuwde samenwerking tussen de Landstede Hammers en Djopzz ondertekend. Wij zijn als partner reeds lange tijd betrokken bij de Landstede Hammers en geloven in de verbindende kracht van (top)sport.

Djopzz Familievak

Onderdeel van deze samenwerking was de opening van het Djopzz Familievak. Dit vak geeft Djopzz Members de kans om gratis naar wedstrijden te gaan van onder andere de Landstede Hammers. Daarnaast waren er tijdens deze wedstrijd genodigden aanwezig van verschillende maatschappelijke organisaties. We hebben deze mensen uitgenodigd zodat zij kennis konden maken met de sport en de reacties van de genodigden waren wat we hadden gehoopt zoals te lezen is in het citaat.

Djopzz Membership

Binnen Djopzz weten we als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een bepaalde rol in de maatschappij, werk zorgt voor ontwikkeling, werk heeft invloed op je financiële situatie en het bepaalt je sociale status. Het Djopzz Membership richt zich heel bewust op ontwikkeling, beweging en ontspanning. Dit betekent dat onze uitzendkrachten en zakelijke relaties, dankzij het membership, het hele jaar toegang krijgen tot aansprekende sport- en cultuurevents zoals bijvoorbeeld wedstrijden van de Landstede Hammers bezoeken.

Meer informatie over het Djopzz Membership? Bekijk de website via onderstaande button:

meer informatie

Ik ben samen met twee kinderen naar de basketbal wedstrijd geweest en ze vonden het erg leuk! Ze waren onder de indruk hoeveel mensen er zaten en dat het echt goede basketballers waren. Wat ze ook erg leuk vonden was dat ze zelf ook nog konden basketballen in een andere ruimte, waarbij ook nog eens een springkussen stond.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.