Nieuws

Djopzz Bar onthuld bij Schouwburg Odeon

Als hoofdpartner van de Zwolse theaters steunen wij cultuur in Zwolle. De komende 3 jaar is Djopzz naamgever van de Bovenbar in Schouwburg Odeon. Djopzz draagt cultuur en maatschappij een warm hart toe. Als sponsor van de Zwolse theaters hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan verbinding, maatschappelijke betrokkenheid en educatie.

De komende drie jaar heet de Bovenbar bij Schouwburg Odeon de Djopzz Bar. De samenwerking met Zwolse theaters bestaat al een aantal jaren en dat bevalt van twee kanten zeer goed. Zo is recent besloten om de komende drie jaar met elkaar verbonden te blijven in de vorm van een hoofdpartnership. 

Djopzz

Vanuit Djopzz vertelt directeur Eric Krabbe: "Middels dit partnership hopen wij op een laagdrempelige manier onze regionale zichtbaarheid te vergroten. Cultuur is een belangrijk onderdeel van onze maatschappij en bezoekers komen hier voor plezier en vermaak, maar ook voor educatie. Wij vinden het zeer waardevol als wij hier een bijdrage aan kunnen leveren."

Schouwburg Odeon

Zwolse theaters is als plein van de stad een plek van inspiratie en verbinding. Waar gerenommeerde makers, jonge talenten, gloedvolle amateurs kunnen experimenteren en waar inwoners, het bedrijfsleven en beleidsmakers elkaar ontmoeten.
“Ook Djopzz heeft een spilfunctie in de maatschappij en zorgt er, net als wij, voor dat talent naar boven komt en benut wordt. Daarom passen wij als partners goed bij elkaar en zijn we blij met het partnership”, aldus Muriël Huijbrechts, accountmanager zakelijke markt.

Djopzz Member

Een membership vóór onze relaties en medewerkers, dankzij de samenwerking mét onze relaties

Djopzz Members krijgen het hele jaar toegang tot aansprekende cultuurevents bjvoorbeeld in de vorm van theatervoorstellingen. Aanmelden voor een voorstelling? Bekijk het aanbod via onderstaande knop:

Meer informatie

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.