Nieuws

Wij gaan verhuizen

Met trots kondigen  wij onze verhuizing aan naar een nieuw pand dat zowel de behoefte aan hybride werken als onze  toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt. Wij gaan verhuizen omdat ons huidige oude pand niet langer voldeed aan onze  groeiende eisen van een moderne, duurzame werkplek

In een tijd waarin hybride werken steeds meer de norm wordt, is het van cruciaal belang dat werkplekken flexibel zijn en aangepast kunnen worden aan de behoeften van werknemers. Ons nieuwe pand is zorgvuldig ontworpen met dit in gedachten, waardoor werknemers kunnen profiteren van een dynamische omgeving die zowel persoonlijke interactie als virtuele samenwerking mogelijk maakt.

Belangrijker nog is dat de verhuizing naar het nieuwe pand een stap voorwaarts betekent in de voortdurende inzet van Djopzz voor duurzaamheid. Het oude pand voldeed niet langer aan de hoge normen die het bedrijf stelt op het gebied van milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. Het nieuwe pand is voldoet hier wel aan.

Door deze stap te zetten, creëren we niet alleen een betere werkomgeving voor onze medewerkers, maar dragen we ook bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

 

Ons nieuwe adres is per 1 mei:

Burg. Roelenweg 13

8021 EV Zwolle

 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.