Nieuws

Djopzz VC Zwolle Topvolleybal in Bekerfinale

Op 2e Paasdag speelde Djopzz VC Zwolle Topvolleybal voor het eerst in de geschiedenis de finale van de Nationale Beker. Wat een gave sfeer in de uitverkochte Maasspoort in Den Bosch waar meer dan 2500 fanatieke supporters zich verzamelden om beide teams aan te moedigen. De tegenstander was met Apollo 8 geen onbekende aangezien wij de afgelopen twee jaar ook sponsor waren van de dames uit Borne.

Ondanks dat Apollo 8 beter voor de dag kwam in de finale was de wedstrijd vanaf de eerste service tot het laatste punt spannend.

Als hoofdsponsor van het team zijn we trots op de prestaties van onze dames. Het behalen van één finale is al een hele prestatie. Dit seizoen bracht nog meer mijlpalen met zich mee met onder andere het Europees debuut tegen het Griekse Panathinaikos.

In een stad met een rijke volleybalhistorie (mannen), zijn het nu de vrouwen die al enkele jaren meedraaien in de top van de Eredivisie. Bij Djopzz zijn we vereerd dat we hebben kunnen bijdragen aan de opkomst van het vrouwenvolleybal in Zwolle. Al vele jaren zijn we met passie verbonden aan de club en onze deur staat altijd open voor spelers om zowel op sportief als op maatschappelijk vlak te groeien. Het afgelopen jaar mochten we Susan Schut verwelkomen, die naast haar prestaties op het volleybalveld ook een waardevolle bijdrage leverde aan ons Djopzz-team. Susan heeft halverwege het seizoen de overstap gemaakt naar een topclub in Duitsland.

Het team strijdt momenteel voor een plekje in de finale van het Landskampioenschap. We wensen het team veel succes in de kwartfinale.

Foto’s: zijn gemaakt door Costi Szilard

" medewerkers en  klanten van Djopzz hebben de mogelijkheid om de wedstrijden te bezoeken. We zijn niet zomaar betrokken partner en o.a. verbonden aan Djopzz VC Zwolle Topvolleybal. Wij geloven in de verbindende kracht van topsport" 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.