Nieuws

Samenwerkende bedrijven organiseren wielerevent in Zwolle

Op donderdag 6 juli vond er een geweldig wielerevent plaats in Zwolle, dankzij de samenwerking tussen Djopzz, Veldhuis Advies, Mateboer Groep, Baker Tilly en Zwolse theaters. Sportieve deelnemers uit diverse bedrijven kwamen samen voor een middag vol fietsplezier en netwerken in en rondom Zwolle.

Het wielerevent stond in het teken van vitaliteit en gezondheid. De deelnemers werden 's middags enthousiast weggeschoten voor een uitdagende rit door de provincie. Met routes van 60, 80 en 90 kilometer was er voor elke fietsliefhebber een passende uitdaging.

Directeur Eric Krabbe van Djopzz: "Dit evenement heeft niet alleen tot doel de fysieke gezondheid te bevorderen, maar ook om de banden tussen verschillende organisaties te versterken. Samenwerking en teamgeest zijn essentieel voor succes."

Na een inspannende rit keerden de fietsers aan het einde van de middag terug naar Theater de Spiegel, waar ze verwelkomd werden met een welverdiende afsluiting. Een heerlijke barbecue stond klaar om de energievoorraden aan te vullen, terwijl op een groot scherm de Tour de France te bewonderen was. De sfeer was uitstekend en de deelnemers genoten van de gezelligheid en het samenzijn.

Dit bijzondere evenement benadrukte niet alleen het belang van vitaliteit, maar ook de waarde van samenwerking en netwerken binnen het Zwolse bedrijfsleven. Djopzz, Veldhuis Advies, Mateboer Groep, Baker Tilly en Zwolse theaters hebben met dit evenement het startsein gegeven voor een jaarlijks terugkerende traditie.

Namens de organisatoren bedanken wij alle enthousiaste deelnemers voor hun aanwezigheid, inzet en de gezellige dag. We kijken dan ook terug op een geslaagde dag vol sportiviteit, netwerken en plezier.

Wil je alle foto's bekijken die zijn gemaakt door Kasper Veenstra, klik dan op deze link.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.