Nieuws

Djopzz organiseert het Djopzz Café

Op woensdag 28 juni vindt het Djopzz Café plaats in de Djopzz Bar bij Schouwburg Odeon in Zwolle. Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen met Tom Profijt en Vincent de Groot, advocaten arbeidsrecht bij Kienhuis Hoving, in op de nieuwe cao voor uitzendkrachten en de wetsvoorstellen die zijn gedaan voor het verbeteren van de arbeidsmarkt. 

Thema: De (voorgenomen) hervormingen op de arbeidsmarkt

Nieuwe cao Uitzendkrachten

Enige tijd geleden is er een nieuw akkoord bereikt voor de cao Uitzendkrachten. Deze vernieuwde cao biedt aanzienlijke verbeteringen in de arbeidsvoorwaarden voor flexibele medewerkers en streeft naar een betere balans tussen flexibiliteit en zekerheid. 

Meer informatie over de nieuwe cao Uitzendkrachten vind je hier.

Verbeteren arbeidsmarkt

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft voorstellen aangekondigd voor verbetering van de arbeidsmarkt. De Minister zet onder andere in op het stimuleren van duurzaam werkgeverschap. Dit omvat bijvoorbeeld het bevorderen van scholing en ontwikkeling van werknemers, het stimuleren van eerlijke beloning en het creëren van mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. 

Meer informatie over het verbetere van de arbeidsmarkt vind je hier.

TIjdens het Djopzz Café bespreken we bovenstaande onderwerpen met jullie en kijken we naar de impact op de dagelijkse praktijk en hoe we hier mee om gaan. Uiteraard is er ruim tijd om vragen te stellen. We willen je graag uitnodigen om aanwezig te zijn bij het Djopzz Café.

Praktische informatie:


Datum : Woensdag 28 juni 2023
Tijdstip: 15:30 - 18:00 uur
Locatie: Djopzz Bar bij Zwolse theaters, Odeon in Zwolle
Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle


Aanmelden

Meer informatie over Tom Profijt en Vincent de Groot vind je door op hun naam te klikken. 

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.