Edwin van den Broeke – Djopzz en Regio Zwolle Volleybal verlengen de samenwerking!

Edwin van den Broeke – Djopzz en Regio Zwolle Volleybal verlengen de samenwerking!

Djopzz is voor het tweede seizoen hoofdsponsor van Regio Zwolle Volleybal na vanaf de start 5 jaar geleden op de achtergrond betrokken geweest te zijn. Dit damesvolleybal-team draait al een aantal jaren succesvol mee in de hoogste regionen van de landelijke competitie.

“Meedraaien op topniveau in de eredivisie vraagt om keuzes” aldus Edwin van den Broeke, technisch manager van de club. Het vraagt om een duidelijke strategie. Welke talenten heb je nodig om een écht team te smeden en samen naar de top te komen. Hoe creëren we kansen voor onszelf? Het is dus niet voor niets dat juist Djopzz op ons shirt prijkt. Net als wij gelooft Djopzz in die aanpak: kansen creëren en een talentvol team samenstellen. En ja, vervolgens is het hard werken en telkens een stapje beter worden.

Naast technisch manager is Edwin ook operationeel directeur bij Djopzz: “ik zie Djopzz als een grote partij in de Regio Zwolle die aantrekkingskracht heeft en echt wat te vertellen heeft. Met een groot zakelijk netwerk die elkaar ook treft bij de wedstrijden van dames 1”. Kiezen voor deze combinatie samen met een solide basis, een sterke strategie en duidelijk beeld van de stappen die genomen moeten worden om mee te draaien in de top 3 zorgt ervoor dat wij talent aan ons kunnen binden. Niet alleen in het veld maar ook daaromheen.

Daarnaast ziet Regio Zwolle Volleybal het bedrijfsleven als bron van inspiratie. We vragen ons vaak af: hoe pakken we iets aan in het bedrijfsleven? Hierover sparren we vervolgens met Djopzz.

Sporters durven te dromen en zien vaak minder ‘mitsen en maren’. Aan de slag en in het ergste geval lukt iets niet maar heb je er wel ontzettend veel van geleerd. En lukt het niet? Dan ervaren we dat samen en zoeken we samen naar een oplossing.

Ik merk heel sterk dat Djopzz jonge sporters een kans wil geven, Djopzz staat positief in de wereld en kiezen voor talent.

Topsporters doen vaak langer over hun studies maar leren tijdens hun topsport carrière vaak sneller alle facetten van de wereld buiten de topsport. Of dat nu gaat over tegenslag en succes, het zijn van een individu in een team, hoe je elkaar nodig hebt om beter te worden maar ook hoe je onderhandelingen in gaat en daarbij goed voor jezelf bent. Het is een snelkookpan voor het leven.

Eenmaal in de herfst van een topsport carrière komt de vraag: hoe straks verder. Ook hierin speelt Djopzz een rol als partner. Niet voor niets werken Rosita Blomenkamp en Steven Eertman (beide nationale kampioenen) al een paar jaar bij Djopzz en hebben andere topsporters hier hun draai in het ‘maatschappelijke leven’ kunnen vinden om vervolgens weer door te groeien naar andere werkgevers; dat is ook talentontwikkeling. Ook staan ze altijd open voor stageplekken die zo hard nodig zijn om een studie af te kunnen ronden. Djopzz begrijpt wat er in een doorsnee week nodig is voor een topsporter en biedt daarvoor alle ruimte.

Delen