Rudde Dakbedekking

"Iedere aanvraag voor personeel die wij hebben gedaan via Djopzz
heeft geresulteerd in een aanstelling."

Tino Lodeweges

Operationeel Manager / Manager Projecten Rudde

Rudde dakbedekking is een familiebedrijf dat in 1978 is gestart als klein bedrijf in loodgieterwerk en dakbedekking. In de loop der jaren is Rudde Dakbedekking uitgegroeid tot een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat dankzij vestigingen in Nijverdal, Tynaarlo en Den Bosch landelijk opereert.

Rudde ontzorgt haar klanten elke dag, waarbij Rudde het verschil maakt met een flexibele planning. Hierdoor kan Rudde snel inspelen op de wensen van de klant, waarbij betrouwbaarheid, betrokkenheid en loyaliteit de kernwaarden zijn. Dit vraagt om een gekwalificeerd en goed personeelsbestand. Dagelijks wordt door de mensen van Rudde zo’n 2.000 m² dakbedekking aangebracht.

In gesprek met Tino Lodeweges, operationeel manager/manager projecten bij Rudde, hebben we het over het contact met Djopzz, de dienstverlening en de samenwerking.

Kennismaking met Djopzz

Tino vertelt: “Als verantwoordelijke voor de werkvoorbereiding met ongeveer 40 mensen in vaste dienst en 40 á 50 in de flexibele schil kwamen we erachter dat we op zoek waren naar iemand die ons kon ondersteunen in de planning waarbij we snel iemand nodig hadden aangezien de organisatie groeiende was.

We werken met twee soorten planningen. Er is een planning voor projecten (langer dan een week) en een planning voor onderhoud en service waarbij er een calamiteiten team moet aangestuurd worden. Voor deze tweede soort van plannen waren we op zoek”.

Via een relatie van commercieel directeur Patrick Bruggeman kwam Tino in contact met Remco Sigger, Business Unit Manager van Djopzz, en zijn Tino en Remco het gesprek met elkaar aangegaan.

Remco is bij ons langsgekomen om uitgebreid kennis te maken met de organisatie en de bedrijfscultuur. Vanaf het eerste moment heb ik bijzonder plezierig contact gehad met Djopzz door de ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Hierdoor heeft Djopzz voor ons direct een goede passende kandidaat gezocht én gevonden.

Zoeken en Vinden

Met zoeken en vinden gaat Djopzz aan de slag met de specifieke wensen en behoeften van de klant, zo ook met die van Rudde. Vooraf is er samen met Rudde een profiel opgesteld aan de hand van de intake die heeft plaatsgevonden. Djopzz stelt hierna de vacature op en start daarna actief met het zoeken en vinden van de juiste kandidaat. De recruiters spelen hierbij een belangrijke rol. Zij spreken de mensen die aan het profiel voldoen en selecteren hierna de best passende kandidaten. Na overleg met Remco worden deze voorgesteld aan Rudde.

 Tino: “Wij willen hierna zelf het gesprek aangaan met de kandidaat omdat wij mensen willen binden aan de organisatie. Ze komen dus rechtstreeks bij ons in dienst. Het voordeel van deze manier van werven is dat we zelf niet hoeven te zoeken, maar dat de zoektocht wordt gedaan door Djopzz aangezien zij hierin gespecialiseerd zijn. Djopzz zoekt én vindt voor ons.

Dit blijkt ook wel aangezien we twee keer een aanvraag hebben gedaan voor een vacature en twee keer was het bij het eerste gesprek meteen raak. Daarbij worden we constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen die er plaatsvinden rondom de zoektocht”.

Over de samenwerking

Tino: “Het contact met Djopzz is laagdrempelig, plezierig en vrijwel alles verloopt eigenlijk mooi en goed. Ook als er geen vacature uitstaat wordt er regelmatig contact met ons opgenomen of we nog ondersteuning nodig hebben. Dat Djopzz eerlijk is over de zoektocht (ook als er bijvoorbeeld iemand niet geschikt is bevonden) en dus transparant is kunnen wij erg waarderen. Dit maakt dat wij het een erg prettige samenwerking vinden binnen Rudde”.

Bij zoeken en vinden ondersteunt Djopzz haar relaties met haar inzicht in kennis van de arbeidsmarkt. Met deze kennis is Djopzz in staat de juiste medewerkers voor te stellen, passend bij de vacature en de bedrijfscultuur. Daarna is het aan de klant of deze medewerker rechstreeks in dienst komt (zoals bij Rudde) of dat er een andere manier van samenwerken wordt gekozen.

Meer weten over zoeken en vinden van Djopzz, bekijk hier de pagina of neem contact op met Remco Sigger.

Bekijk pagina Neem contact op

Meer weten over Zoeken en Vinden bij Djopzz
Meer klantverhalen
Bas Wilbers Horecamanager Zwolse theaters
Liudmyla Datsiuk (UA) рекрутер Djopzz
Liudmyla Datsiuk Recruiter Djopzz
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.