Werving en Selectie

Ben jij op zoek naar personeel, maar niet in staat om zelf de geschikte kandidaat te vinden? Met Werving en Selectie van Djopzz nemen wij deze zoektocht van jou over. Wij vinden de geschikte kandidaat voor jouw vacature en jij bent de werkgever.

Samen stellen wij het juiste profiel op en starten we met werven. Wij selecteren geschikte kandidaten, passend bij de functie en jouw bedrijf. Deze procedure zullen we gezamenlijk doornemen zodat vrijwel altijd de beste kandidaat naar voren wordt geschoven. Djopzz is jouw partner in het vinden van de juiste nieuwe collega.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Altijd een kandidaatvoorstel
Eerlijk en transparant
Wij verdiepen ons in jou, de vacature en de kandidaat
Snel en betrouwbaar
Waarom Djopzz

Djopzz zoekt en vindt personeel voor jouw bedrijf. Ook in deze arbeidsmarkt lukt het ons vaak om een goede kandidaat te vinden. Een uitgebreide kennismaking met jouw bedrijf is hierbij essentieel. Djopzz is persoonlijk en laagdrempelig en er zal er altijd een vast gezicht voor je klaarstaan.

Djopzz kent de regio, omdat wij veel tijd investeren in de bedrijven en (potentiële) werknemers. Met Djopzz Werving & Selectie profiteer jij hier maximaal van.

Werkwijze

Jouw wensen en behoeften zijn het belangrijkste voor ons. Tijdens een uitgebreide kennismaking bespreken we deze en kijken we ook naar de bedrijfscultuur.

Wij spreken dagelijks veel werknemers en kijken niet alleen naar het CV maar ook of iemand als persoon echt bij jouw organisatie past. Als dit geen geschikte kandidaat oplevert zoeken wij verder buiten ons eigen netwerk. Jij blijft hierbij op de hoogte van de voortgang.

Een geschikte kandidaat spreken wij eerst uitgebreid en pas nadat wij zijn overtuigd van een match stellen wij deze aan je voor.

Klantverhalen
Voordelen

Als je samenwerkt met Djopzz beloven we het volgende:

  • Wij denken mee in creatieve oplossingen
  • Snel en doeltreffend handelen middels persoonlijk contact
  • Specialisme in het vinden van werknemers t/m MBO 4 niveau
  • Maximaal voordeel van ons regionale netwerk
  • Rapportage over de voortgang

Ben je op zoek naar een transparante en betrouwbare partner, neem dan contact met ons op.

Tarief

Ons tarief is een vast percentage van het bruto jaarsalaris. Er volgt pas een nota na een geslaagd traject:

  • open
  • eerlijk
  • transparant

Wil je meer weten over het tarief, neem dan gerust contact met ons op.