Zwolse theaters

“Wij zien Djopzz écht als partner. De betrokkenheid is groot.”

Bas Wilbers

Horecamanager Zwolse theaters

Djopzz draagt cultuur een warm hart toe, het speelt een belangrijke rol in onze verbinding met relaties, medewerkers en stad. Onze samenwerking met Zwolse theaters is een duurzame en belangrijke voor ons.

Bas Wilbers, horecamanager bij Zwolse theaters, zegt hierover: “Ik zie onze samenwerking met Djopzz echt als een partnerschap. Het gaat veel verder dan medewerkers vinden of de sponsoring van een theaterzaal. Djopzz is heel pro-actief en ook mijn voorganger was hier altijd heel positief over. Deze lijn zet ik graag door.”

Theater als plein van de stad

Zwolse theaters kent twee locaties: Theater De Spiegel en Schouwburg Odeon. Met in De Spiegel restaurant KEES en in Odeon Café Foyé. Twee locaties waarbij vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Theater De Spiegel is een grote moderne (evenementen)locatie en Schouwburg Odeon is kleinschaliger, een rijksmonument en ligt in hartje Zwolle.

Bas Wilbers is horeacamanager en is verantwoordelijk voor de horeca en alles wat daarbij hoort, voor beide locaties. Bas benadrukt: “We zetten ons hard in om te zorgen dat het theater toegankelijk is, zoals een plein, voor iedereen. Of je nu bij ons werkt, een voorstelling bezoekt, een kop koffie in Café Foyé drinkt of je bedrijfsevenement bij ons organiseert. Het is niet ons theater, het is het theater van de stad, de regio en haar inwoners.”

Horeca met een hart

Bas vertelt: “We zijn bezig met een kwaliteitsslag in onze horeca. Wij zien de verbinding met het theater als één geheel. Mensen gaan een avondje uit en voor en na een voorstelling hoort daar eten en drinken bij. Het is een totaalbeleving.

De kwaliteitsslag geldt voor de producten, maar zeker ook voor de mensen die we in dienst hebben. Zij zijn het hart van de horeca, dáár ligt de kracht! Ik merk dat de horecamedewerkers die wij in dienst hebben bewust voor ons kiezen. Ze hebben interesse in theater en muziek of hebben een culturele studie gedaan. Dat maakt het commitment des te groter.”

Rol Djopzz

“Wat de medewerkers betreft, verzorgt Djopzz de flexibele schil: vaste mensen die parttime werken. Djopzz kent de wens voor een kwaliteitsslag in onze horeca, dus zoekt naar medewerkers die deze slag met ons willen maken. Ik heb vaak contact met Roos. Ze vraagt regelmatig hoe het met de mensen gaat, of ze iets voor me kan doen, of ik vragen heb. Heel duidelijk en no-nonsense, dat past heel goed bij ons.

Dat is niet het enige dat Djopzz voor ons doet. Ze nemen een deel van de sponsoring van dit theater voor hun rekening en er is de Djopzz Bar voor vergaderingen en bijeenkomsten.”

Echte betrokkenheid

Bas vervolgt: “Maar de rol van Djopzz stopt niet bij het zoeken en vinden van medewerkers en sponsoring. Het is geen club van “u vraagt wij draaien”, ze zijn echt betrokken.

Als er een Djopzz-event georganiseerd wordt, helpen ze mee met de invulling en nemen de interne en externe communicatie voor hun rekening. Ze wachten niet af, ze zijn er gewoon.

Ook op het gebied van personeel zijn ze pro-actief. Laatst was Roos hier voor een kop koffie en zij gaf aan dat het haar opviel dat we weinig gebruik hadden gemaakt van het subsidiepotje voor opleidingen van de Djopzz medewerkers. Een cursus sociale hygiëne, barista of tappen creëert betrokkenheid, verbinding en motivatie bij de medewerkers en brengt het team tegelijkertijd naar een hoger niveau. Dat zien ze bij Djopzz en daar helpen ze ons mee.”

Partnerschap

“Ik zie onze samenwerking met Djopzz echt als een partnerschap. Er is oprechte betrokkenheid en goede wederzijdse communicatie. Of het nu gaat om events of het zoeken en vinden van personeel. Het team Zwolse theaters, zowel de vaste als de flexible schil, vormt een hechte club. Of ze wel of niet via Djopzz worden betaald. Dat zegt genoeg.”

Ook op zoek naar nieuwe medewerkers?
Meer klantverhalen
Liudmyla Datsiuk (UA) рекрутер Djopzz
Liudmyla Datsiuk Recruiter Djopzz
Gea Meijerink Rayonmanager Novon
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.