Djopzz

“Djopzz gaf mij als topsporter de kans me te ontwikkelen en een maatschappelijke carrière op te bouwen.”

Steven Eertman

Oud-medewerker Djopzz

Oud-collega Steven Eertman combineerde zijn eerste echte baan met een volleybalcarrière op het hoogste niveau. Na ruim acht jaar is deze fijne collega ‘uitgevlogen’ en kijken wij als organisatie tevreden en trots terug op een mooie periode vol ontwikkeling en groei.

Verbinding door topsport

"Djopzz loopt als een rode draad door het begin van mijn maatschappelijke carrière. Ruim 10 jaar geleden was ik topvolleyballer, deed de topsportopleiding Commerciële Economie aan het Saxion in Deventer en liep stage bij Djopzz, in het Landstede Topsport Centrum. Op dat moment waren zij al betrokken als partner van Landstede. Na mijn studie had ik de behoefte om me naast mijn topsport ook maatschappelijk te ontwikkelen, een combinatie van topsport en werk dus. Djopzz biedt topsporters zoals ik kansen om zich te ontwikkelen en helpt hen een maatschappelijke carrière op te bouwen. Vanaf dag één was er direct een klik en al snel kreeg ik de kans om aan de slag te gaan in een administratieve functie voor 20 uur. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, zoals zij het zelf altijd zo mooi omschrijven bleek het de perfecte match!"

Djopzz heeft topsporters in dienst en weet als geen ander wat sport betekent in het dagelijkse leven en in de verbinding met anderen. Bewegen, jezelf en anderen uitdagen, groeien en vooruitgang boeken: dat is wat we samen met werkzoekenden en bedrijven willen bereiken.

Talentontwikkeling

"Nadat in 2016 de sponsoring van volleybal door Landstede stopte, hield mijn team op te bestaan. Een chronische elleboogblessure zorgde ervoor dat ik niet in een nieuw volleybalteam kon starten. Dit was hét moment om fulltime aan de slag te gaan en mezelf verder te ontwikkelen. Ondanks het feit dat topsportvolleybal hierdoor eindigde, heb ik geen moment spijt gehad van deze keuze. In het kader van talentontwikkeling kreeg ik het vertrouwen en de ruimte om trainingen te volgen en examens af te leggen, waardoor ik kon doorgroeien tot intercedent."

Doorgroeien

"Begin 2019 stapte Djopzz over op een nieuw softwaresysteem en moedigde mij aan om onze verbinding met de klant nog beter te borgen in dit systeem. Ik was inmiddels volgroeid als intercedent en vond dat een mooie uitdaging. In 2021 was ik klaar voor de stap naar functioneel beheerder. Ik kreeg hiervoor alle ruimte en gelegenheid om trainingen en cursussen te volgen om het gedachtengoed te begrijpen en de denkprocessen onder de knie te krijgen. Heb zelfs nog drie maanden een traineeship mogen doen bij de software-organisatie."

Toekomstgericht

"Zonder Djopzz was ik nooit geweest waar ik nu ben in mijn maatschappelijke carrière. Zij hebben mij ècht verder geholpen. Niets was te gek, alles kon. Heb heel veel geleerd en heb me kunnen blijven ontwikkelen om de slagkracht van Djopzz voor bedrijven en werkzoekenden te vergroten. Na acht prachtige jaren heb ik inmiddels het 'nest' verlaten en ben ik begonnen als functioneel beheerder op het gebied van finance. Ik ben dankbaar voor alle verbindingen en kansen die ik heb gekregen, en ik ben er zeker van dat we elkaar in de toekomst blijven tegenkomen!"

Meer klantverhalen
Bas Wilbers Horecamanager Zwolse theaters
Liudmyla Datsiuk (UA) рекрутер Djopzz
Liudmyla Datsiuk Recruiter Djopzz
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.