Bolletje

"Wat de toekomst ook brengt: wij helpen Jolanda bij het vinden van een perfecte match!"

Jolanda Drenth

Medewerker VAS-afdeling Bolletje

Via haar werkcoach kwam Jolanda in contact met Joep Dikmans, Business Unit Manager Participatie bij Djopzz, en ging ze op gesprek bij Bolletje. Jolanda kon meteen aan de slag en werkt er inmiddels al meer dan twee jaar. Als Djopzz zijn we ontzettend trots op Jolanda en wat de toekomst ook brengt: wij helpen bij het vinden van een perfecte match! In dit verhaal lees je wat Jolanda belangrijk vindt in haar werk. 

Werkgever

Bolletje B.V. is gevestigd in Almelo en bestaat sinds 1867. Naast Almelo zijn er nog twee vestigingen: in Heerde en Amsterdam. Bolletje produceert diverse soorten broodvervangers en banketproducten. In Almelo bevindt zich de grootste productielocatie en hier worden onder andere beschuit en diverse soorten broodvervangers zoals roggebrood geproduceerd. Bolletje B.V. uit Almelo en Djopzz werken sinds 2015 nauw samen voor de inzet van medewerkers uit de doelgroep Banenafspraak.

Djopzz zoekt en vindt

Jolanda is via Djopzz bij Bolletje terecht gekomen. “Bij mijn vorige werkgever had ik aangegeven dat ik wat anders zocht. Door mijn werkcoach werd ik naar Joep Dikmans doorverwezen. We hadden een leuk gesprek en ik kon meteen aan de slag bij Bolletje. Het mooiste was: ik kreeg direct een jaarcontract!”

Bij Bolletje werken de medewerkers uit de Banenafspraak* op de VAS (Value Added Services) afdeling. Hier worden producten ingepakt en klaargemaakt voor verzending naar de supermarkten. In groepjes van 7 mensen worden de verschillende taken aan deze lijn, een paar keer per dag, gewisseld.

 

 

 

Wij helpen elkaar

Jolanda: “Ik werk nu ruim 2 jaar bij Bolletje en ik vind het heel leuk. We hebben een fijne groep op de VAS-afdeling. De meeste collega’s komen van Djopzz. Iedereen helpt elkaar en omdat ik de oudste ben komen mijn collega’s automatisch naar mij toe met vragen. Ik zit bijna aan het einde van mijn contract bij Bolletje. De 30 maanden zitten er begin 2024 op. Dat vind ik jammer, maar Djopzz heeft me beloofd dat ze weer een mooie baan voor me zoeken zodat ik meteen verder kan.” 

Betrokkenheid Djopzz

Djopzz blijft regelmatig in contact met de medewerkers, denkt mee en biedt kansen. Jolanda: “We hebben een vast contactpersoon: Michelle. Ze komt af en toe langs en als ik vragen heb kan ik altijd bellen. Wat ik ook belangrijk vind is dat mijn loon op tijd uitbetaald wordt. Dat doet Djopzz en dat maakt ze betrouwbaar.”

“Ik werk heel graag bij Bolletje.”

*Mensen met een arbeidsbeperking hebben vaak extra begeleiding nodig of een aangepaste werkplek. De Bananafspraak zorgt voor een baan bij een reguliere werkgever. Djopzz faciliteert en ondersteunt Bolletje op een duurzame manier bij de plaatsing van deze medewerkers.

Meer weten over de Banenafspraak en samenwerking met Djopzz?
Meer klantverhalen
Bas Wilbers Horecamanager Zwolse theaters
Liudmyla Datsiuk (UA) рекрутер Djopzz
Liudmyla Datsiuk Recruiter Djopzz
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.