Zwolse Theaters

"Djopzz is van leverancier en hoofdpartner een maatschappelijk betrokken relatie geworden waarin we elkaar dingen gunnen."

Rob Zuidema

Directeur Zwolse theaters

Djopzz en Zwolse theaters hebben al een aantal jaren een strategisch partnership. Enerzijds verzorgt Djopzz de inzet van al het flexibele personeel in, voornamelijk, de horeca van Zwolse theaters en daarnaast is Djopzz Hoofdpartner van Cultuur waarmee Zwolse theaters wordt ondersteund om talentontwikkeling mogelijk te maken.

In een interview met Rob Zuidema, directeur Zwolse theaters, hebben we het over de samenwerking tussen Djopzz en Zwolse theaters.

Over Zwolse theaters

Zwolse theaters bestaat uit schouwburg Odeon en Theater de Spiegel. Twee theaters waar ze experimenteren, faciliteren, inspireren en een verbindende rol spelen binnen de culturele sector in Zwolle. Ze willen het theater als plein van de stad zijn. Best een grote ambitie, vinden ze.

Vooral omdat ze eigenlijk willen zeggen: "óns theater als het plein van de stad. Theater de Spiegel en Schouwburg Odeon als verbindende plekken in Zwolle, toegankelijk voor iedereen".

Als theater heeft Zwolse theaters diepe wortels in Zwolle, stevige uitlopers in de regio en wijdverbreide vertakkingen over het land. Ze voelen en nemen de verantwoordelijkheid in deze omgeving. Ze zijn onderdeel van de creatieve industrie en bekleden in de regio hierin een spilfunctie. Continu stellen zij zich de vraag hoe zij daarin, in dat geheel, een centrale(re) plek kunnen innemen. Het plein van de stad. Het plein, een plek van inspiratie en verbinding. Waar gerenommeerde makers, jonge talenten, gloedvolle amateurs, inwoners, bedrijfsleven en beleidsmakers elkaar ontmoeten.

Flexibel personeel

Bij Zwolse theaters werken veel mensen in de horeca, bij Café Foyé of restaurant KEES. Djopzz ondersteunt bij het zoeken en vinden van (nieuw) personeel voor Zwolse theaters.

Rob Zuidema: "Net als Djopzz zijn wij gevestigd in Zwolle en een aantal jaren geleden zijn wij in gesprek gegaan met Djopzz om te kijken of we meer voor elkaar konden betekenen. Dit bleek zo te zijn, want naast het mee helpen zoeken naar personeel en payrolling is Djopzz op meer vlakken partner geworden. Djopzz ondersteunt ons als Hoofdpartner van Cultuur en is onze HR-partner. Door deze samenwerking besparen wij niet alleen veel tijd voor onze administratie, maar vullen we onze personeelsplanning ook samen in bijvoorbeeld in perioden dat er bij de theaters wat minder werk is". 

Dagelijks is er contact tussen Djopzz en Zwolse theaters. “Op het moment dat Zwolse theaters weinig werk heeft, zoals bijvoorbeeld in de vakantieperiode, dan kunnen de medewerkers via ons bij andere opdrachtgevers aan het werk. Zo kan Zwolse theaters ook bij rustige momenten haar medewerkers behouden”.

"Door de enorme betrokkenheid van Djopzz bouwen we samen aan iets moois. Doordat we in dezelfde regio gevestigd zijn, weten we allebei wat hier speelt en kunnen we samen inspelen op ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij bij Djopzz altijd het idee dat we er toe doen".

Hoofdpartner en Djopzz Membership

Door deze prettige samenwerking is er nog iets moois ontstaan. Djopzz is Hoofdpartner van Cultuur geworden en daarmee ambassadeur van Zwolse theaters. Wij dragen hiermee bij aan talentontwikkeling en educatie voor de lokale samenleving zodat iedereen in Zwolle en omgeving buitengewone belevingen en onvergetelijke ervaringen kan proeven. 

“Voor ons is de betrokkenheid van Djopzz een belangrijke voorwaarde geweest om met elkaar te gaan samenwerken. Dat zij vervolgens ook nog eens Hoofdpartner van Cultuur zijn geworden, is natuurlijk iets waar wij enorm blij mee zijn,” aldus Rob.

Een mooi voorbeeld van hoe wij het partnership samen invullen, is het Djopzz Membership. Dit Membership richt zich heel bewust op ontwikkeling, beweging en ontspanning. Djopzz Members krijgen het hele jaar toegang tot aansprekende sport- en cultuurevents, genieten van leerzame sport- en cultuur inspiratiesessies en kunnen actief deelnemen aan uitdagende sportieve activiteiten. Zo kunnen Djopzz Members gratis naar geselecteerde theatervoorstellingen bij Zwolse theaters. Op deze manier maken wij cultuur ook toegankelijk voor onze medewerkers en relaties. De samenwerking met Zwolse theaters verloopt heel soepel en is laagdrempelig. We zijn betrokken partners van elkaar en hebben we een wederkerige relatie. 

Rob: "Leuk om te vertellen is dat we naast het dagelijkse contact binnen Schouwburg Odeon ook een Djopzz Bar hebben, die gebruikt kan worden voor klantrelatie- events en heel recent is Djopzz met klanten naar een voorstelling geweest en hebben ze vooraf heerlijk gegeten en geborreld. Zo maken we op een leuke manier gebruik van elkaars faciliteiten”.  

(Op de foto vlnr: Remco Sigger, Muriël Huijbrechts, Roos Blomenkamp, Rob Zuidema en Eric Krabbe tijdens de onthulling van de Djopzz Bar) 

Meer weten over Djopzz Payroll?
Meer klantverhalen
Bas Wilbers Horecamanager Zwolse theaters
Liudmyla Datsiuk (UA) рекрутер Djopzz
Liudmyla Datsiuk Recruiter Djopzz
Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren. Wil je meer weten? Lees het hier.