Klantverhalen

Het verhaal van Mardi Westenberg - Bolletje

HR Adviseur Bolletje

Bolletje B.V. en Djopzz werken in Almelo alweer 8 jaar samen voor de inzet van medewerkers uit de doelgroep Banenafspraak.

“Djopzz zorgt voor de flexibele inzet aan de speciaal voor deze groep ingerichte productielijn,” vertelt Mardi Westenberg, HR Adviseur bij Bolletje.

Bolletje heeft diversiteit in haar genen. Dat geldt niet alleen voor de vele (lekkere) producten die Bolletje maakt, maar ook voor de medewerkers die dagelijks hard aan het werk zijn. Inclusie is het woord van deze tijd en betekent voor Bolletje dat iedereen een kans moet krijgen om te komen werken. “Djopzz ondersteunt ons actief om deze doelstelling waar te maken door het vinden, selecteren, begeleiden en ontwikkelen van medewerkers waarvoor een betaalde baan niet vanzelfsprekend is.”

De medewerkers uit de Banenafspraak werken op de VAS (Value Added Services) afdeling. Hier worden producten ingepakt en klaargemaakt voor verzending naar de supermarkten. In groepjes van 7 mensen worden de verschillende taken aan deze lijn, een paar keer per dag gewisseld. Dit maakt het werk afwisselend. “Wat we vooral terugkrijgen is dat de medewerkers het onderling ook heel leuk hebben. De sfeer is prima en iedereen wordt volledig geaccepteerd voor wie ze zijn,” aldus Michelle Ebbing Consulent bij Djopzz Participatie.

De medewerkers kunnen maximaal 30 maanden werken op de VAS afdeling. In die tijd hebben ze zoveel werkervaring opgebouwd dat Djopzz op zoek kan naar een vervolg baan. Daardoor wordt voorkomen dat ze thuis komen te zitten.

Het is ook voor Bolletje steeds lastiger om aan personeel te komen. Daarom is de samenwerking met Djopzz uitgebreid. Er worden speciale bijeenkomsten georganiseerd waarbij potentiële werknemers een uitleg krijgen over de samenwerking en over wat de werkzaamheden inhouden. Daarnaast krijgen ze een uniek kijkje in de keuken van Bolletje!

Meer weten over deze manier van werken en of wij ook iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met Michelle Ebbing.

Neem contact op

Djopzz zorgt voor de flexibele inzet aan de speciaal voor deze groep ingerichte productielijn.

Meer klantverhalen
Tino Lodeweges Operationeel Manager / Manager Projecten Rudde
Rob Zuidema Directeur Zwolse theaters
Coby Zandbergen Directeur Academie de Grote Kerk