Djopzz participatie

De arbeidsmarkt wordt krapper, het vinden van de meest geschikte kandidaat voor een openstaande vacature is niet altijd makkelijk. De tijd dat er tientallen reacties kwamen op een vacature in de krant, ligt achter ons. Toch zitten er helaas nog veel mensen in een uitkeringssituatie thuis, die de weg naar de arbeidsmarkt niet zelfstandig kunnen vinden.

De consulenten van Djopzz Participatie hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar bedrijven. In samenwerking met diverse re-integratiepartners kunnen kandidaten worden ontwikkeld en getraind voordat deze worden voorgesteld aan de werkgever. Wij hebben aandacht voor de belangen van de medewerker en het bedrijf. Onze deskundige aanpak resulteert in een optimale inzetbaarheid van de medewerker en zodat de beschikbare regelingen ten goede komen van de werkgever.

Djopzz Participatie

Steeds meer werkgevers willen mensen met een arbeidsbeperking een kans geven. Djopzz Participatie helpt daarbij met detachering op maat. Met onze specifieke ervaring zijn wij als geen ander in staat u de mensen te leveren die passen in uw bedrijf.

Werkgevers

Op zoek naar personeel voor de lange- of korte termijn, maar lukt het niet om geschikt personeel te vinden? Djopzz kan jou helpen met deze zoektocht. Wij werven en selecteren, zenden uit, maar doen ook aan detachering en payrolling.

Meer informatie over onze diensten? Klik op onderstaande button. 

Vacature aanmelden

Djopzz Participatie heeft ruim toegang tot alle instanties die medewerkers met een arbeidsbeperking kunnen leveren. Wij kunnen dus ook gericht op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw vacature. Heeft u een vacature die mogelijk zou kunnen worden ingevuld door één van onze kandidaten? Dan kunt u deze eenvoudig aanmelden.