Djopzz participatie

De arbeidsmarkt wordt krapper, het vinden van de meest geschikte kandidaat voor een openstaande vacature is niet altijd makkelijk. De tijd dat er tientallen reacties kwamen op een vacature in de krant, ligt achter ons. Toch zitten er helaas nog veel mensen in een uitkeringssituatie thuis, die de weg naar de arbeidsmarkt niet zelfstandig kunnen vinden.

De consulenten van Djopzz Participatie hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar bedrijven. In samenwerking met diverse re-integratiepartners kunnen kandidaten worden ontwikkeld en getraind voordat deze worden voorgesteld aan de werkgever. Wij hebben aandacht voor de belangen van de medewerker en het bedrijf. Onze deskundige aanpak resulteert in een optimale inzetbaarheid van de medewerker en zodat de beschikbare regelingen ten goede komen van de werkgever.

Inhuren personeel

Steeds meer werkgevers willen mensen met een arbeidsbeperking een kans geven. Djopzz Participatie helpt daarbij met detachering op maat. Met onze specifieke ervaring zijn wij als geen ander in staat de mensen te leveren die passen in uw bedrijf, inclusief deskundige begeleiding bij de vraagstukken die het werken met deze doelgroep met zich kan meebrengen. De meerwaarde van Djopzz Participatie als detacheerder zit voor een belangrijk deel in het begeleiden van mensen op de werkvloer, met oog voor de belangen van de ondernemer.

Wilt u weten wat Djopzz Participatie voor u kan betekenen?

De voordelen van Djopzz participatie
 • Veel aandacht voor de werkplek, in combinatie met de talenten van de medewerker.
   
 • Specialist voor sociaal ondernemen.
   
 • Inzet van alle beschikbare regelingen.
   
 • Volop flexibiliteit voor de werkgever.
   
 • Meer zekerheid voor de medewerker.
Werving & Selectie

Djopzz Participatie kan voor uw vacatures heel gericht op zoek gaan naar kandidaten met een arbeidsbeperking die de juiste invulling kunnen geven aan uw sociaal ondernemerschap. Wij hebben op dit gebied veel ervaring en kennen de weg. Enkele voorbeelden hiervan zijn gemeenten, het UWV, praktijkscholen, de regionale Werkpleinen en re-integratiebedrijven. Djopzz Participatie zet een kandidaat nooit zomaar aan het werk voordat de essentiële werknemersvaardigheden op orde zijn en waar nodig de vakvaardigheden zijn bijgespijkerd.


Djopzz Participatie staat voor:

 • Kandidaten die aantoonbaar kunnen functioneren in een reële praktijksituatie.
 • Na plaatsing kan Djopzz Participatie waar nodig snel interveniëren.
 • Veel aandacht voor de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker.

De beste ambassadeurs die uw organisatie kan hebben.

Vacature aanmelden

Djopzz Participatie heeft ruim toegang tot alle instanties die medewerkers met een arbeidsbeperking kunnen leveren. Wij kunnen dus ook gericht op zoek naar een geschikte kandidaat voor uw vacature. Heeft u een vacature die mogelijk zou kunnen worden ingevuld door één van onze kandidaten? Dan kunt u deze eenvoudig aanmelden.