Djopzz Flex

Tijdelijk extra personeel nodig tijdens piekmomenten of door ziekte of verlof? Maak dan gebruik van Djopzz Flex. Djopzz Flex zorgt dat jij verder kunt ondernemen met betrokken medewerkers, zonder dat je vaste personeelsbestand groeit.

Wil je liever een eigen flexpool? Dat kan ook. Met onze ervaring bouwen we deze samen op. Op deze manier heb je de zekerheid van betrokken werknemers zonder dat je te veel personeel in dienst hebt bij dal momenten.

Wij ontzorgen jou daarbij in de administratieve handelingen en zetten in op een langdurig partnership. 

Meer weten? Neem contact met ons op.

Doorstroom van flexibel naar vast personeel
Persoonlijk en intensief contact
Voortdurend eigen personeel beschikbaar
Duurzame inzetbaarheid van personeel
Waarom Djopzz

Djopzz helpt bij het vinden van personeel voor de lange en korte termijn. Djopzz Flex biedt een oplossing bij een wisselende behoefte aan goed personeel. Hierdoor beschik je snel over gemotiveerd personeel als dat nodig is, zonder dat je vaste personeelsbestand groeit. Je zorgt ervoor dat er voldoende betrokken personeel is op piekmomenten, tijdens vakanties, ziekte of verlof.

Wij zijn de werkgever, jij kan gebruik maken van het personeel.

Dit stelt jou in staat om te ondernemen zonder je zorgen te hoeven maken over onnodige werkgeversrisico's.

Werkwijze

Aan de hand van jouw wensen en behoeften gaan we op zoek naar de juiste kandidaten. De basis is elkaar goed kennen. Partnerschap. Waar liggen de piek- en dal momenten en hoe ziet jullie personeelsbehoefte er uit? Hierover blijven we continu met elkaar in gesprek. Deze duurzame relatie stelt ons in staat te anticiperen in plaats van reageren

Wij bouwen voor jou aan één flexibele pool. Het is een bijzondere arbeidsmarkt die vraagt om een creatieve aanpak. Laat dat nou net één van onze sterke punten zijn. Naast je eigen flexibele pool hebben wij ook een overkoepelende pool aan medewerkers. Wij proberen hierin ook bedrijven bij elkaar te brengen. De werknemers gaan aan de slag tijdens piekmomenten en tijdens dal momenten werken ze elders of ontwikkelen ze zichzelf via onze Djopzz Academy.

Voordelen

Als je samenwerkt met Djopzz beloven we het volgende:

  • Snel en doeltreffend handelen
  • Specialisme in het opbouwen van jouw flexibele schil
  • Persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Maximaal voordeel van ons grote regionale netwerk
  • Rapportage over de voortgang
Tarief

Wij ontzorgen jou in de volledige administratieve afhandeling van personeel en het risico van werkgeverschap. Denk hierbij onder andere aan de salarisadministratie ziekteverzuim, en nog veel meer. Je betaalt een vast tarief hiervoor. Daarnaast gaan wij voortdurend actief op zoek naar personeel zodat er altijd iemand beschikbaar is om de piekmomenten van jouw bedrijf op te vangen.

Wil je meer weten over het tarief, neem dan gerust contact met ons op.