Studenten en Scholieren

Djopzz studenten en scholieren

Vacatures voor jongeren

Student, afgestudeerd, schoolverlater, starter of heb jij een tussenjaar? Ook als jongere wil je natuurlijk graag geld verdienen. Of je nou op zoek bent naar een fulltime- of een parttime baan, Djopzz is hét uitzendbureau voor jongeren. Wij richten ons op flexibele, snelle, tijdelijke en leuke (bij)banen.

Vacature student

Net zoals studeren, is het studentenleven niet gratis. Dat weet jij waarschijnlijk maar al te goed. Al die feestjes, borrels en terrasbezoeken moeten toch betaald worden! Wil jij niet een saaie standaard baan of weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan kunnen wij je helpen bij het vinden van de juiste studenten bijbaan.

Djopzz beschikt over een divers aanbod aan verschillende studenten vacatures en een groot netwerk aan werkgevers die we zorgvuldig matchen met jouw voorkeuren en interesses. Samen vinden we de studentenvacature die het beste bij jou past zodat je met plezier naar je werk gaat.

Over Djopzz

Djopzz brengt jongeren succesvol aan een baan. Iedereen kent het wel: je zoekt een bijbaan, een startersfunctie of je hebt misschien een tussenjaar en zoekt fulltime werk. Djopzz helpt je graag met deze uitdaging. We stellen jongeren in staat om te werken, zowel parttime als fulltime. Bevalt het werk? Dan behoort een vast dienstverband ook tot mogelijkheden!

We zijn persoonlijk, meedenkend en flexibel en leggen zorgvuldig jouw voorkeuren langs onze grote lijst aan diverse werkgevers. Je bent immers nog jong en je sociale leven is minstens net zo belangrijk. Natuurlijk houd Djopzz hier rekening mee. Wij zijn een uitzendbureau dat werkt voor jou en niet andersom. Dat is het motto van Djopzz..

Vakantiebaan student

Ben jij in verband met je vakantie op zoek naar een tijdelijke studentenbaan of heb je een tussenjaar? Ook hiervoor heeft Djopzz dé perfecte studenten bijbaan. Maar ook als jij geen scholier of student meer bent, kunnen wij je helpen.

Heb jij school verlaten, ben je zojuist afgestudeerd of ben je een starter en zoek je een uitdaging voor de langere termijn? Geen probleem. Als je de stap wil maken van een bijbaan naar een vaste baan, is dit makkelijk te realiseren binnen onze organisatie!

Waarom Djopzz?

“Maar waarom zou ik een bijbaan zoeken via jullie? Dat kan ik toch ook zelf?” Dat kan je zeker, maar dan was je waarschijnlijk nu niet deze tekst aan het lezen. Djopzz kenmerkt zich door een aantal onderscheidende factoren die het écht waard zijn om eens een gesprek met ons aan te gaan.

  • Niet die saaie standaard studenten bijbaan; een baan gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en interesses;
  • Een groot netwerk aan potentiële werkgevers;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • We blijven net zo lang doorgaan totdat jij je nieuwe baan hebt gevonden.

Ben jij razend enthousiast geworden na het lezen van deze tekst en benieuwd wat Djopzz voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met ons via onderstaand contactformulier!

Perfecte match tussen mens en baan!
Neem contact met ons op

Vul uw gegevens in en we proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox