"Regie op je loopbaan"

Regie op je loopbaan

2018 ligt alweer achter ons en vol goede voornemens begint iedereen aan 2019. Met goede voornemens zijn wij in 2018 al gestart: wij willen iedereen die wil werken helpen aan een baan of een functie die ze ambiëren. Deze missie is niet te vangen in een jaarwissel. Ook niet in woorden trouwens, zoals duurzame inzetbaarheid, een woord dat 2e werd in een lijst met ergste kantoorwoorden in 2018…
 

Noem ons een uitzendbureau, detacheringsbedrijf of payrollorganisatie, maar de rode draad van onze dienstverlening is dat we de spil zijn tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Nu is deze overspannen en zoekt iedereen naar geschikte mensen om direct in vaste dienst te nemen. Nog niet zo lang geleden was dat juist het omgekeerde: mensen zaten te lang op hun plek, waren te weinig flexibel of gewoon overbodig.
 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, als specialist op de arbeidsmarkt, samen met bedrijven, overheid en onderwijs tot duurzame oplossingen kunnen komen die bedrijven de optimale flexibiliteit geven om met de markt mee te bewegen en mensen op de arbeidsmarkt te helpen om hun juiste plek te vinden. En deze juiste plek is niet voor altijd. Je hebt zelf regie op je loopbaan en met Djopzz helpen we daar graag bij. 
 

Dat is ook waarom we actief zijn in de topsport, niet als sponsor, maar als partner, om samen met sporters en verenigingen invulling te geven aan hun ambities. Op de korte termijn, het behalen van resultaat, maar zeker ook voor de lange termijn, want voor de topsporten waarin wij actief zijn, moeten sporters na (maar vaak ook tijdens) hun actieve carrière verder met hun maatschappelijke carrière. Daarin begeleiden en helpen we ze graag. Met deze vorm van sponsoring, geloven wij dat topsporters van meerwaarde kunnen zijn voor bedrijven, maar ook dat het bewust bezig zijn met hun carrière na de topsport meerwaarde heeft voor de topsport waarin zij actief zijn. Op deze wijze hebben wij al een groot aantal topsporters en bedrijven aan elkaar gekoppeld. En met vijf (oud) topsporters als collega geven wij daarin het goede voorbeeld. 
 

Bewust bezig zijn met datgene na je huidige functie dat is ook wat deze topsporters doen of deden en dat werpt zijn vruchten af. Dit is trouwens niet iets voor alleen topsporters, maar ook voor iedereen die aan het werk is. Wat ga ik na deze functie doen? Hoe blijf ik top in mijn functie? Vroeg of laat word je ingehaald als je niet met die vragen aan de slag gaat of te lang op één plek blijft zitten; je verliest de regie op je loopbaan en een ander bepaalt jouw volgende stap.... Dat moet je voor zijn en daarom geloven wij dat we samen de perfecte match kunnen spelen en bewerkstelligen. 
 

En echt, iedereen kan zijn eigen loopbaan bepalen, als je maar bewust bent van je ambities en de weg ernaartoe. Wij hebben in 2018 voorbeelden genoeg van mensen die hun loopbaan weer nieuw leven in hebben geblazen en hun nieuwe droombaan hebben gevonden of daarnaar op weg zijn. Ondanks dat we blij zijn met iedere plaatsing blijft het toch het mooiste als we mensen de kans geven om hun droombaan na te jagen of hiervoor de eerste stappen te zetten. In 2018 hebben we op deze wijze een groot aantal mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt (verschrikkelijk kreet overigens) aan een baan geholpen en dit blijven we ook in 2019 doen.Terug naar overzicht