Djopzz sponsor van Zwolse theaters

Djopzz is sinds begin 2020 sponsor van de werkplaats Zwolse theaters. De werkplaats is een broedplaats, podium en productiehuis voor (theater)makers om hun talenten verder te ontwikkelen, te experimenteren en te maken.

Door middel van professionele begeleiding en ondersteuning in de vorm van zakelijke en artistieke ondersteuning, financiële ondersteuning, masterclasses en werkplaatsen is er ruimte om voor ontwikkeling en experiment. De missie van het productiehuis is om het culturele makersklimaat in regio Zwolle te versterken door middel van talentontwikkeling, het delen van kennis, het bieden van ondersteuning en het vergroten van het aanbod van professionele en kwalitatieve producties.

Djopzz en Zwolse theaters vinden elkaar in het verbinden van mensen en het stimuleren van talent. Djopzz verbind mens en werk en gunt iedereen een baan die past en gunt werkgevers het talent dat zij zoeken. Als je talent op een goede manier begeleidt en mensen stimuleert hiernaar op zoek te gaan, dan zijn beide partijen ervan overtuigd dat iedereen enthousiast aan het werk kan. Daarom gaan Djopzz en Zwolse Theaters de komende jaren een intensieve samenwerking aan.Terug naar overzicht