Samen zetten we de schouders eronder

Thuiswerken is de norm, dat is wat Mark Rutte in zijn persconferentie aankondigde afgelopen maandag. Dat is dan ook wat wij vanaf deze week weer doen. Wij kunnen veel van onze werkzaamheden vanuit huis doen, dat hebben we in de vorige periode bewezen. En wanneer je, zoals wij, flexibiliteit van dienstverlening hoog in het vaandel hebt staan moet je daar natuurlijk ook naar handelen.

Sinds maart beheerst het coronavirus onze maatschappij en zo ook onze klanten en ons. Daar waar we in begin dit jaar nog creatief moesten zijn in een krappe arbeidsmarkt, liggen er nu andere uitdagingen. De afgelopen maanden zijn we samen met klanten bezig geweest om de gevolgen van het coronavirus zo goed mogelijk te “ managen”.  Maar de impact is groot. En wat de komende periode ons brengen gaat, ik wou dat ik het wist. Wel weet ik dat wij met onze collega’s weer klaar staan om samen de uitdagingen die op ons pad komen op te pakken.

In het aanvullende sociaal pakket dat door het kabinet is vastgesteld wordt ingezet op:

1.            Intensieve ondersteuning en begeleiding naar nieuw werk

2.            Scholing en ontwikkeling voor behoud van werk

3.            Bestrijding van jeugdwerkloosheid

4.            Aanpak van armoede en schulden

Ons motto, waar een wil is.... is meer dan ooit de drijfveer van ons. Hoe krijgen we mensen in een baan die bij hen en het bedrijf past? Dat is de uitdaging die we al jaren succesvol aangaan en waar we met meer drive dan ooit samen met u invulling aan willen geven in deze lastige tijden.

Niets is meer gewoon en dat vraagt om samenwerking, samen de schouders eronder zetten en afwijken van de gebaande paden.

Wil je weten hoe wij samenwerken? Neem dan contact op met mij of  met een van mijn collega’s!

Eric KrabbeTerug naar overzicht