Djopzz is onze samenwerkingspartner

Jacco Vonhof begon ruim vijfentwintig jaar geleden een glazenwassersbedrijf dat is uitgegroeid tot de huidige schoonmaakorganisatie Novon met ruim 2.000 medewerkers. Daarnaast is Vonhof voorzitter van MKB Nederland. Vonhof aan het woord over de inmiddels langdurige verregaande samenwerking met Djopzz:

 

“Elke dag steken onze medewerkers hun handen uit de mouwen. Vanuit de Novon vestiging in Zwolle en Almelo worden zij dagelijks ondersteund en gefaciliteerd. Om flexibel te zijn in het leveren van schoonmaakmedewerkers, werken wij nauw samen met Djopzz. Bij Djopzz werkt een team intercedenten dat helemaal gericht is op werken in de schoonmaakbranche.”, vertelt Jacco. Hij loopt regelmatig het kantoor van Djopzz aan de Burgemeester van Roijensingel in Zwolle binnen. “Dat team van intercedenten is het aanspreekpunt voor zowel uitzendkrachten als contactpersonen bij Novon en zij zorgen steeds voor een optimale planning. Op deze manier leveren zij dezelfde kwaliteit, zoals klanten van ons verwachten.”

Tenslotte vult Jacco aan: “Djopzz is onze samenwerkingspartner om via de schoonmaakbranche mensen weer aan het werk te krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat Djopzz een verbindende positie heeft en een actieve bijdrage levert aan sociaal ondernemen in de regio Oost Nederland.”

Jacco Vonhof

Novon Schoonmaak,