"We houden grip op het personeelsbestand maar zijn toch flexibel" Hajo Bijleveld, Voorzitter Stichting Topsportteams Zwolle (Landstede)

Lees meer

Innotiq

Vanaf de start in 2010 is Djopzz actief in het onderwijs en inmiddels een expert in de onderwijssector. De Innotiq constructie getuigt hiervan. Innotiq betreft een verregaande samenwerking tussen Djopzz en onderwijsinstellingen waarmee Djopzz de flexibele inhuur binnen de betreffende onderwijsinstelling organiseert. Innotiq is onder andere uitermate geschikt bij het regelmatig inzetten van gastdocenten en ZZP’ers. 

Het gehele administratieve traject, van het maken tot het contract tot en met het uitbetalen van de salarissen, wordt door Innotiq verzorgd. Het aannamebeleid blijft op locatie van de onderwijsinstelling, waarbij Innotiq bijvoorbeeld de voorselectie verzorgt en hierbij onder andere referenties inwint en diploma’s opvraagt en controleert. De samenwerkingen leveren een aanzienlijke kostenbesparing en efficiencyslag op ten opzichte van het werken met diverse uitzend-, detacherings- en payrollbureaus. Het mooie is dat de werknemer dezelfde voordelen geniet qua verloning als zijn collega’s in vaste dienst bij de onderwijsinstelling.

 

Wil je meer weten over deze unieke, kostenbesparende constructie? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met je op. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via 038 – 760 11 70 en info@innotiq.nl. We maken graag een afspraak en bespreken de mogelijkheden.

 

Weten wat onze samenwerkingspartners vinden van Innotiq? Bekijk het hieronder: 

 

Coby Zandbergen-voorzitter van het College van Bestuur (CvB) van Cibap 
Hajo Bijleveld-voorzitter Stichting Topsportteams Zwolle van Landstede

 

U bent werkgever en U wilt kennismaken?

Vul uw gegevens in en we komen graag persoonlijk voor een gesprek bij u langs.