"Een topjob bij Roscom" Mensenmens en servicespecialist gezocht!

Jouw werk bij Roscom

Als Roscommer heb je een leuke uitdagende baan. Een uitstekende werksfeer staat voorop. Je krijgt en draagt zelf grote verantwoordelijkheden. Bij Roscom creëer je zo je eigen doorgroeimogelijkheden. De visie van Roscom: verkoop en service is hetzelfde.

De visie van Roscom: verkoop en service is hetzelfde

Werken bij Roscom betekent dat je erin gelooft dat verkoop en service eigenlijk hetzelfde zijn; het goed bedienen van een klant. Een nieuwe Roscommer hoeft dat niet direct zelf tot in de puntjes te beheersen. Onze coaches nemen je vanaf dag 1 mee in de praktijk achter deze filosofie.

 

De Roscom Academy: focus op jouw ontwikkeling

Stroom in bij de Roscom Academy en ontwikkel jezelf. Hier scherpen we je vaardigheden verder aan. Je leert mensen goed te observeren, gedrag te herkennen en de juiste vragen te stellen zodat je ze zo goed mogelijk kunt helpen. Uiteindelijk leer je ook de betekenis van ons grootste geheim; een Roscommetje doen. Na afronding van de Academy ben je gecertificeerd Roscommer en beschik je over alle vaardigheden voor excellente klantenservice.


Over jou

Of men nou ‘houdoe’ of ‘goedgoan’ zegt, een Roscommer vindt het geweldig om veel van Nederland te zien en om zich overal weer aan te passen aan de lokale cultuur. Vanuit de basis in Zwolle werk je door heel Nederland. Je pakt indien nodig iedere dinsdag met een glimlach jouw hoteltas weer in, maar je maakt net zo lief een aantal langere dagen om 's avonds thuis te slapen.


Over Roscom Promotie

Roscom Promotie is een belangrijke speler op het gebied van fieldmarketing, gevestigd in Zwolle. Landelijk trekken onze speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams eropuit om (bekende) bedrijven te vertegenwoordigen. Dit doen wij met al onze teams door middel van roadshows, instore demonstraties, huis-aan-huis bezoeken en enthousiaste promotieteams. Het resultaat? Meer naamsbekendheid, stijgende verkopen en loyale klanten.

 

Op dit moment zijn wij op zoek naar servicespecialisten én promotiemedewerkers!