"Door Djopzz brengt Stichting PEC Zwolle United meer in beweging dan de bal alleen" Jacco Teunis, Stichting PEC Zwolle United

Opstap naar een baan

Ben je al een tijd op zoek naar werk? Vind je het moeilijk om aan een baan te komen? Djopzz is ervan overtuigd dat er voor iedereen die kan werken een plek op de arbeidsmarkt is. Djopzz biedt verschillende werkgelegenheidstrajecten in meerdere sectoren aan die jouw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroten. 

Mis je de juiste opleiding en/of kwalificaties om (gemakkelijk) aan een baan te komen? Djopzz helpt je graag verder. We kijken vanaf de start naar wat je kan en waar je naar toe zou willen. Samen bepalen we de route en gaan we aan de slag met een traject, stage of project die voor jou geschikt is en waar jij je talenten kan etaleren.

Tijdens het werkgelegenheidstraject word je uitgedaagd om te onderzoeken waar met jouw talenten de kansen op de arbeidsmarkt liggen. Heb je tijdens deze werkgelegenheidstrajecten hulp nodig? Er staat een werkcoach voor je klaar die je kan helpen tijdens het gehele traject.

Schrijf je hieronder in of kom bij ons op kantoor langs voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Ons kantoor bevindt zich aan de Burgemeester van Roijensingel 16 in Zwolle.

Wij zijn maandag tot en met vrijdag open van 8.30 tot en met 17.30 uur.
Bellen kan natuurlijk ook op 038 760 1180 of stuur ons een email naar info@djopzz.nl. 


Je bent welkom!

Je bent op zoek naar een baan die bij jou past en je wilt meer advies?

Plan nu direct online je afspraak in voor een eerste kennismakingsgesprek of kijk direct bij onze openstaande vacatures.