"Kijk niet naar wat mensen nĂ­et kunnen of in welk hokje ze passen. Kijk met welk talent ze iets kunnen toevoegen." Jacco Vonhof - voorzitter VNO-NCW Midden

Opstap naar een baan

Djopzz initieert samen met werkgevers werkgelegenheidstrajecten, die een waardevolle investering zijn in mens en maatschappij. Voor iedereen die kan werken is er een plek op de arbeidsmarkt. Deze overtuiging is een belangrijke drijfveer voor ons om deze trajecten aan te bieden. En met succes! Het resultaat is dat veel deelnemers doorstromen naar een reguliere baan.

Djopzz faciliteert opdrachtgevers volledig in het vormgeven en realiseren van werkgelegenheidstrajecten. Daarmee ondersteunen wij opdrachtgevers bij hun invulling van de Participatiewet. Indien gewenst onderhouden wij alle contacten met de gemeente en het UWV. Daarnaast nemen wij opdrachtgevers de administratieve afhandeling volledig uit handen of begeleiden daarbij. Onze expertise zorgt ervoor dat opdrachtgevers waar mogelijk gebruikmaken van subsidies.

 

Voor opdrachtgevers zijn werkgelegenheidstrajecten interessant vanwege de goede voorwaarden en de beperking van risico's. Daarnaast komen zij in contact met werknemers die een goede bijdrage kunnen leveren aan hun organisatie.

U bent werkgever en U wilt kennismaken?

Vul uw gegevens in en we komen graag persoonlijk voor een gesprek bij u langs.