Susan Schut

Vitaliteit en beweging vinden wij belangrijk en is onlosmakelijk verbonden met gemotiveerde en flexibele medewerkers.

Susan Schut

Het verhaal van Susan Schut

Susan is top volleybalster bij Regio Zwolle, bedrijfsadministratie student en werkzaam bij Djopzz als backoffice medewerker. Susan is als stagiair begonnen bij Djopzz. Ze zocht een stageplek waar ze naast haar drukke volleybalschema de kans kreeg om zich tijdens haar studie verder te ontwikkelen binnen een bedrijf. Deze zoektocht was niet bepaald makkelijk: lastig om met een druk volleybalschema een goede stageplek te vinden. Djopzz bood Susan de vrijheid om stage te lopen en tegelijkertijd flexibel genoeg te blijven voor volleybaltrainingen en wedstrijden.


Flexibele ontwikkeling
Mede door sponsoring van Djopzz bij Landstede, hebben Djopzz en Volleybal Regio Zwolle goed contact met elkaar. Onze operationeel directeur Edwin van den Broeke heeft Susan geïntroduceerd bij Djopzz. Haar stage begon dan ook met een gedegen introductie van Edwin.

Daarna heeft ze de vrijheid gekregen om het administratieve systeem zelf te ontdekken. Die vrijheid werd door Susan als erg prettig ervaren. Ze omschrijft haar stageperiode als: "Een fijne periode waarin Djopzz mij de kans gaf om me op een flexibele manier verder te ontwikkelen."

Toekomstplannen
Susan zat op haar plek bij Djopzz en haar taken breidden zich snel uit. Ze ondersteunde zelfs de intercedenten met het werven van mensen. Na haar stage is Susan bij Djopzz gebelven. Al ruim een jaar werkt ze één dag per week bij Djopzz. Susan wil haar loopbaan als topsporter verder ontwikkelen. Ook wil ze binnen Djopzz graag meer ervaring op doen, om daarna haar studieloopbaan verder voort te zetten. 
 

“Een fijne periode waarin Djopzz mijn de kans gaf om me op een flexibele manier verder te ontwikkelen.”