Maureen van der Woude

Vitaliteit en beweging vinden wij belangrijk en is onlosmakelijk verbonden met gemotiveerd en flexibele medewerkers. 

Maureen van der Woude

Het verhaal van Maureen van der Woude

Maureen van der Woude is student aan de Opleiding Docent Nederlands en volleybalster op topniveau bij Regio Zwolle. Ondanks haar volle agenda had Maureen de wens te werken in het onderwijs. Maureen kende Djopzz Onderwijs al dankzij de sponsoring van Djopzz bij Regio Zwolle Volleybal.

Perfecte match
Djopzz onderwijs onderzocht samen met Maureen wat haar mogelijkheden waren binnen het onderwijs naast haar sportactiviteiten en opleiding. Djopzz kwam snel met een reactie en zoals Maureen zelf vertelt: ‘’Ik kreeg een belletje en had binnen 5 minuten een baan!’’. Maureen werkt nu drie dagen per week op het Vechtdal College in Hardenberg als docent Nederlands.

Toekomst
Voor Maureen is het nu belangrijk om zo snel mogelijk haar diploma te behalen. Wat ze daarna wil doen weet ze nog niet, ze heeft een breed interessegebied. Lesgeven geeft haar veel voldoening, maar werken voor een uitgeverij lijkt haar ook erg interessant. Voor nu is Maureen ontzettend tevreden met wat ze allemaal doet en hoe dit op elkaar afgestemd kon worden. Ze is blij met de rol die Djopzz Onderwijs hierin heeft gespeeld.