Iris Klein Woolthuis

Vitaliteit en beweging vinden wij belangrijk en is onlosmakelijk verbonden met gemotiveerde en flexibele medewerkers.

Iris Klein Woolthuis

Het verhaal van Iris Klein Woolthuis

Iris Klein Woolthuis is vanuit de nauwe samenwerking tussen Djopzz en Persister in 2017 in dienst getreden bij Djopzz. Tijdens haar werk bij Persister was Iris op zoek naar een nieuwe uitdaging. Djopzz gaf haar de kans om zich verder te ontwikkelen en die heeft ze met beide handen aangegrepen. 

Snelle Groei
Iris begon met de basisadministratie, maar als nel groeide haar rol binnen het bedrijf en verwerkte ze nieuwe aanmeldingen en mutaties, ondersteunde bij subsidieaanvragen en de financiële administratie van Djopzz. Haar afdeling "bedrijfsbureau" naam in de jaren daarna nog meer taken over zoals salarisverwerking en het opstellen van arbeidsovereenkomsten voor uitzendkrachten. 

Specialisatie
Tijdens een functioneringsgesprek gaf Iris aan dat ze zich meer zou willen specialiseren op het gebied van salaris- en financiële administratie.

Djopzz vond dit een mooie aanvulling op zowel haar persoonlijke als haar zakelijke groei. iris is inmiddels gestart met de opleiding Praktijkdiploma loonadministratie. 

Nog lang niet klaar 
De persoonlijke ontwikkelingsreis van Iris bij Djopzz heeft de afelopen vijf jaar een vliegende start gemaakt. En ze is nog lang niet klaar! Ze zegt hier zelf over: "Ik heb continu uitdagingen nodig en de kans om mijzelf te ontwikkelen, anders raak ik al snel verveeld. Bij Djopzz zit je nooit stil en is er altijd ruimte voor ontwikkeling". Iris zou graag nog meer opleidingen volgen na haar diploma, maar gelukkig vindt ze een gezond zakelijk- en sociaalleven ook erg belangrijk. Djopzz biedt haar de kans en flexibiliteit om ook in de toekomst haar persoonlijke groei voort te zetten.

"Bij Djopzz hoef je nooit stil te zitten en is er altijd ruimte voor ontwikkeling.”