Begeleiden en opleiden met perspectief

Voor iedereen die kan werken, is er plek op de arbeidsmarkt. Daarvan zijn wij overtuigd. Door het aanbieden van verschillende werkgelegenheidstrajecten vergroten we de kansen op de arbeidsmarkt. Hierin begeleiden we mensen met potentie naar goed gekwalificeerde medewerkers.

Dit kunnen wij voor jou betekenen

We leiden je op tot vakman of -vrouw

Het kan zijn dat je een lange tijd niet gewerkt hebt en dat je graag de draad weer wilt oppakken. Je krijgt alleen niet overal de kans. Wij willen je daar graag mee helpen. Bij Djopzz leiden we je op zodat je je kunt ontwikkelen tot een volwaardige vakman of -vrouw. Daar ben jij mee geholpen èn de sectoren waarin het aantal mensen dat met de handen werkt afneemt. Hierbij moet je denken aan werk- en opleidingstrajecten in de bouw, techniek, logistiek, facilitair en zorg.

Laat je bij ons omscholen

Je hebt gekozen voor een bepaalde opleiding of je hebt al jarenlange werkervaring binnen een bepaalde functie. En eigenlijk wil je graag heel iets anders gaan doen. Dan is het vaak moeilijk om aan tafel te komen bij een potentiële organisatie die je dan ook die kans geeft terwijl je weet dat je het in je hebt. Wij koppelen je dan aan een werkgever in een werk- en leertraject zodat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te bewijzen in je nieuwe functie. In dat traject begeleiden wij zowel jou als het bedrijf waarin je komt te werken.