Youngstars & Djopzz slaan handen ineen!

Youngstars & Djopzz slaan handen ineen!

Wij beginnen 2021 met een onwijs mooie samenwerking! Youngstars en Djopzz slaan de handen in één, zelfs in deze bijzondere tijd. Wij zijn mega blij met deze stap. Hierdoor kunnen wij als Youngstars nog sneller en beter ontwikkelen door de kennis en tools van Djopzz.

“Een van de drijfveren is talentontwikkeling, hoe gaaf is het dan om na een jaar intensief samen werken met een jonge ondernemer de handen ineen te slaan en samen vorm te gaan geven aan de ambities.” - Eric Krabbe

Als eerste gaat Youngstars Uitzendbureau verder als: Youngstars B.V. powered by Djopzz. Luuk Bravenboer (mede-eigenaar van Youngstars) kan door deze stap zich beter focussen op de dingen die hij goed kan: klantencontact, medewerkers en nieuwe uitdagingen. Verder kunnen wij onze uitzendkrachten nog beter van dienst zijn. Mocht een flexwerker de stap willen zetten naar een vaste baan, is dit makkelijker te realiseren. Door onze samenwerking kunnen we alle facetten onder een dak regelen.

Youngstars powered by Djopzz staat voor flexibele, snelle, tijdelijke en leuke (bij)banen voor student, scholier, drop outs en mensen met een tussenjaar.

2021 staat voor ons in teken van deze nieuwe stap en het krachtig neerzetten van Youngstars in samenwerking met Djopzz #groeien!

Delen