Nieuws

Meld je aan voor het Djopzz Café op donderdag 5 oktober

Steeds meer bedrijven willen niet alleen commercieel bezig zijn en zoveel mogelijk winst maken, maar ook iets terugdoen voor mens en maatschappij: impact maken door maatschappelijke belangen te integreren in de bedrijfsvoering.

Tijdens het Djopzz Café op 5 oktober vertellen onze consultants Mariska Cubuk en Bianca Hofmeijer van Advizius je alles over het meetinstrument Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Ze leggen uit hoe jij de eerste stappen kunt zetten op deze prestatieladder en wat dit voor impact heeft op jouw organisatie.

Wat is de Prestatieladder Socialer Ondernemen?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een certificering die aangeeft in hoeverre een organisatie sociaal betrokken is. Het meet de mate waarin een bedrijf werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tijdens het Djopzz Café zullen Mariska Cubuk en Bianca Hofmeijer van Advizius ons meer vertellen over de PSO en hoe dit kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie. Zij hebben lange ervaring in dit vakgebied en kunnen je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips.

Waarom zou je deelnemen aan het Djopzz Café?

  1. Kennisdeling: Tijdens het Djopzz Café krijg je de kans om kennis en ervaring uit te wisselen met andere professionals op het gebied van sociaal ondernemen. Dit biedt waardevolle inzichten en inspiratie voor jouw eigen organisatie.

  2. Netwerken: Ontmoet gelijkgestemde professionals en bouw aan je netwerk. Het Djopzz Café brengt mensen samen die dezelfde interesse hebben: het creëren van een socialere wereld door middel van ondernemerschap.

  3. Praktische tips en advies: Mariska Cubuk en Bianca Hofmeijer zullen tijdens de middag concrete handvatten bieden waarmee jij direct aan de slag kunt gaan binnen jouw organisatie. Leer hoe je de PSO kunt implementeren en benutten om succesvol sociaal te ondernemen.

  4. Inspirerende sprekers: Mariska Cubuk en Bianca Hofmeijer hebben jarenlange ervaring in het vakgebied van sociaal ondernemen en zijn al betrokken bij de PSO vanaf de ontwikkeling in 2010. Zij zullen hun kennis en expertise met jou delen, waardoor je geïnspireerd raakt om zelf aan de slag te gaan.

Locatie

Adres:
De huiskamer in Schouwburg Odeon
Blijmarkt 25, 8011 ND Zwolle

Tijd:
15.30 - 18.00 uur

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij het djopzz café op donderdag 5 oktober? Meld je dan snel aan door te klikken op onderstaande button.

Aanmelden