Djopzz opnieuw gecertificeerd op PSO trede 3 en 30+!

Djopzz opnieuw gecertificeerd op PSO trede 3 en 30+!

Met ingang van 1 februari 2022 zijn Djopzz beheer BV en Djopzz BV opnieuw gecertificeerd voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) trede 3 en 30+, hét keurmerk voor sociaal ondernemen.

De PSO is ontwikkeld om inzichtelijk te maken in welke mate bedrijven bijdragen aan de werkgelegenheid van personen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Wij hebben een groei laten zien de afgelopen twee jaar van 33,8% naar 55,9% sociale bijdrage wat inhoudt dat 55,9% van ons personeel tot de kwetsbare doelgroep behoort. “Daar zijn wij als organisatie enorm trots op”, aldus operationeel directeur Edwin van den Broeke.

Op woensdag 4 mei werd het PSO-certificaat symbolisch overhandigd door Arjen Werkmeester en Tiffany Hendriks van Normec, de certificerende organisatie die de audit bij Djopzz heeft afgenomen.

De PSO-certificering is voorbereid in samenwerking met onze eigen PSO-adviseurs. Zij adviseren en begeleiden veel bedrijven in dit soort certificeringstrajecten. Wij zijn er dan ook trots op dat Normec ons complimenten heeft gegeven over de voorbereiding van het traject, waarmee we feilloos door de audit zijn gekomen.

“Ook de kwalitatieve eisen zijn getoetst en voldoende aangetoond” geeft intercedent Kirsten Kos aan. Wij vinden het belangrijk om veel aandacht te hebben voor de ontwikkeling van onze medewerkers en gaan voor de maximale ontwikkeling om duurzaam een baan te vinden en te behouden op de arbeidsmarkt.

Ben jij benieuwd hoe jij in aanmerking kunt komen voor een PSO certificering of wil je in contact komen met onze gecertificeerde adviseurs? Neem dan contact op met Bianca of Mariska.

Delen