"Wij zijn Djopzz, experts in het verbinden van mens en loopbaan"

Over ons

Djopzz verbindt mens en werk. Wij vullen vacatures in en creëren banen. Djopzz is een intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer.

 

Wij gunnen iedereen een baan die past. En we gunnen werkgevers het talent dat ze zoeken. Het vertrouwen in elkaar staat hierin voorop. Wij doen meer dan samenwerken, wij geloven in duurzame oplossingen. Djopzz stapt in de hoofden en harten van de werkgevers en werknemers, en denken en beleven met ze mee.

Waar een wil is, is een weg. Als de perfecte match niet direct voorhanden is, zoeken wij naar oplossingen die je niet meteen verwacht.

Onze kernwaarden

 

In al onze werkzaamheden laten wij ons leiden door onze drie kernwaarden: inventief, oprecht en empathisch.

 

Inventief – Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten behoefte hebben aan méér dan alleen tijdelijke capaciteit. Wij creëren inventieve oplossingen waarmee werkgevers een acuut personeelstekort kunnen oplossen maar ook een kweekvijver voor talent krijgen.

 

Oprecht – Wij zijn oprecht en transparant in ons handelen en in onze communicatie. Wij beloven een prijsstelling die een directe relatie heeft met de geboden toegevoegde waarde. Wij voelen ons oprecht maatschappelijk betrokken en willen ook starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een reële kans bieden op werkervaring.

 

Empathisch – Wij zijn er voor werkgever én werknemer. Wij merken dat onze opdrachtgevers – door op een andere manier naar hun flexibele schil te kijken – talent kweken en aan zich binden.