Samenwerking Keolis Nederland en Djopzz

Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Gelderland op de Veluwe, in Midden-Overijssel, in Twente en in de provincie Utrecht en vanaf 2017 ook in de gemeente Almere en op het treintraject Zwolle-Kampen-Zwolle Enschede.

 

De klanten van Keolis worden gezien als gasten, die Keolis graag op een ontspannen en veilige manier met onze bussen en treinen naar de bestemming brengt. Openbaar vervoer moet vooral logisch moet zijn waarbij de klanten van Keolis op ontspannen en veilige wijze hun bestemming kunnen bereiken. Of ze nu gaan werken, een dagje eropuit gaan, op weg zijn naar school of hun vrienden en familiebezoeken. Het is hun ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw. Djopzz gaat met Keolis samenwerken om samen te zorgen voor een goede diensteverlening.

 

Openbaar vervoer is van en voor iedereen. Van de reizigers en de medewerkers van Keolis Nederland. Daar Is Keolis een beetje trots op en ook Djopzz is trots dat wij als partner ons mogen inzetten om mee te helpen de doelstellingen OP SROI gebied te bereiken en van maatschappelijke toegevoegde waarde te kunnen zijn. Op meerdere plekken in Nederland zijn we met elkaar op een positieve wijze in gesprek en gaan we binnenkort van start met de eerste trajecten samen met de contactpersonen van de Gemeente, ROC’s en de lokale sociale werkvoorzieningen. We gaan mensen voor een langere periode begeleiden naar een volgende stap op weg naar een baan; we leiden op, begeleiden en bieden een baan met perspectief aan. Op meerdere plekken in Nederland gaan wij met onze groepen starten op de lokale stations van Keolis.

 

Djopzz bezit over de nodige kennis, kunde en ervaring om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam aan een baan te helpen en te zorgen voor deskundige begeleiding gedurende het hele traject.

 Terug naar overzicht

U bent werkgever en U wilt kennismaken?

Vul uw gegevens in en we komen graag persoonlijk voor een gesprek bij u langs.